Kevin o face praf pe Ella, după eliminarea de la Puterea Dragostei ”Este preversă” DEZVĂLUIRI

Kevin o face praf pe Ella, după eliminarea de la Puterea Dragostei ”Este preversă” DEZVĂLUIRI
Kevin o face praf pe Ella, după eliminarea de la Puterea Dragostei ”Este preversă” DEZVĂLUIRI

Kevin a fost eliminat de la Puterea Dragostei și, ajuns acasă, o face praf pe Ella.

Kevin de la Puterea Dragostei susține că Ella este falsă, că îl place în continuare pe Jador, și doar se folosește doar de Iancu, fratele lui Culiță Sterp.

”Iancu o place pe Ella. Dar noi băieții, inclusiv eu care am stat în camera cu el, i-am spus că Ella este perversă. Nu suport falsitatea ei. Ea nu are nimic cu Iancu, nu vrea nicio relație cu el, a vrut doar să mușamalizeze ”treaba” cu fratele lui, Culiță”, a spus Kevin despre Ella, după ce a fost eliminat de la Puterea Dragostei.

Mai mult, Kevin susține că, înainte de a intra în casa de la Puterea dragostei, Ella îi tot dădea mesaje și se plângea de Jador, cel pe care frumoasa brunetă a susținut că l-a iubit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Robert de la Puterea dragostei, imagini incendiare, doar în lenjerie intimă! Fanele au luat-o razna

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația pe care o are cu fiica lui Adi Minune! Cele două s-au pozat împreună

Citeste si: Gafa uriașă făcută de Simina de la Puterea dragostei! Fanii au taxat-o imediat

Ella de la Puterea Dragostei, despre Kevin ”Are multe frustrări”

Pe de altă parte, aflând de acuzațiile pe care i le aduce Kevin, Ella a spus despre acesta că are ”multe frustrări”.

Abia reintrată în casa de la Puterea dragostei, Ella a fost în centrul unui scandal după ce Larisa Judele a intrat prin telefon în emisiune și a povestit că bruneta care se dădea îndrăgosită de Jador, ar fi venit la ea acasă cu un alt bărbat, este vorba despre Culiță Sterp, fratele lui Iancu, și ar fi avut cu acesta o relație.

Ella însă a spus că totul este o minciune, că între ea și Culiță nu s-a întâmplat nimic. ”Nu s-a întâmplat nimic între mine și Culiță. De altfel, el nu mi-a dat de înțeles niciodată că mă place, că mă vrea. Dacă nu am povestit până acum întâmplarea a fost pentru că totul s-a întâmplat în casa Larisei, unde și eu și Culiță eram musafir. Mi se pare incredibil ca eu care am fost cumva parvan în acel moment pentru Larisa, să fiu acuzată acum chiar de aceasta.

Eu am încercat să fiu discrete, dar dacă tu te dai prietenă, vii acum și mă înjunghii pe la spate, eu trebuie să mă apăr. Când m-am întors la Puterea Dragostei, mi-am zis că nu mă mai las atacată. Sunt mai puternică și nu o să mă mai las călcată în picioare”, a declarat Ella despre Larisa.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Momente ŞOCANTE pentru Jador! Uite ce a păţit artistul! "Au sărit pe capotă..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies