Kfetele On Air cu Radio Impuls: 1 din 5 oameni se despart prin divorț! Care sunt motivele?

radio impuls kfetele
KFetele On Air cu Radio Impuls: 1 din 5 oameni se despart prin divorț!

Rubrica Kfetele se va auzi live, în cadrul matinalului Radio Impuls, mai exact în emisiunea “Dimineața pe doi”, pe postul Kanal D2, care este totodată și singurul matinal radio transmis live pe un post de televiziune! Urmăriți și aflați mai multe în fiecare zi de marți, de la ora 9:00!

Aflați din rândurile următoare, ce cred oamenii despre motivele care duc spre divorț și nu numai, toate acestea, direct de la gazdele Radio Impuls, Nadina Zisu, Andrei Moga și Greeg, odată cu noua rubrică Kfetele.


Ce cred oamenii despre motivele care duc spre divorț

Citește și: Kfetele On Air cu Radio Impuls: Cine plătește la prima întâlnire?

kfetele on air cu radio impuls
KFetele On Air cu Radio Impuls: 1 din 5 oameni se despart prin divorț![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Kfetele On Air cu Radio Impuls: Ce impact au aplicațiile de dating asupra oamenilor?

Conform statisticilor, se pare că 1 din 5 oameni aleg să se despartă de partenerul lor, nu oricum, ci ajungând chiar la divorț. În ciuda faptului că acest pas, de a finaliza o căsnicie, poate avea loc din nenumărate motive, unele mai serioase și mai grave, printre care se află și infidelitatea, violența de orice fel sau dependențele, iar altele mai puțin grave, printre care se află și evoluția

diferită a partenerilor, lipsa unui model familial adecvat sau stilurile parentale diferite, în funcție de cuplu și circumstanțe, se pare că un alt motiv des întâlnit este și cel legat de neînțelegerile care apar din cauza soacrei sau socrului, aspect relatat de câteva persoane, în direct la “Dimineața pe doi”, în cadrul matinalului Radio Impuls.

Neața bună! Ar fi multe de zis, dar așa pe scurt, într-o familie, în primă fază, nu se stă cu părinții, nici cu soacra din partea soției și nici invers.

Al doilea lucru, prietenii influențează foarte mult derapajul într-o căsnicie, în momentul în care sunt discuții într-o familie, că nu există să nu fie, nu trebuie să te confesezi ba la unul, ba la altul. Eu zic că doi tineri care s-au căsătorit de tineri și s-au iubit, ar trebui să reziste în timp, pentru că... bineînțeles, iubirea e diferită în funcție de vârstă, nu rămâne la fel, dar tot iubire e, și atunci, pe cât posibil, trebuie să o menții, trebuie să fie respect într-o familie, că dacă nu e respect, nu e nimic.
Asta ar fi!
”, a transmis un telespectator.

sfaturi pentru a nu ajunge la divort
KFetele On Air cu Radio Impuls: 1 din 5 oameni se despart prin divorț![Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deși există nenumărate persoane care sunt de părere că un cuplu nu trebuie să locuiască cu părinții, în special când este vorba despre o căsnicie, aceștia aflându-se printre persoanele care pot afecta, în unele cazuri, într-un mod negativ mersul lucrurilor dintre parteneri, se pare că și prietenii pot lua parte la acest aspect, mai ales atunci când are loc o dispută, iar

unul dintre parteneri își spune oful cui nu trebuie. Pe lângă acest lucru, se pare că un alt telespectator este de părere că femeile sunt cele care nu înțeleg cu adevărat, pe ce anume pun bărbații accent, într-o căsnicie, mai exact.

Problema generală  în căsnicii, este faptul că femeile nu înțeleg, că noi bărbații, punem mai mult accent pe liniște, pe pace, și mai puțin pe frumusețe.

Deci... mai puțină bătaie la cap, mai puțin stat cu gura pe noi și... totul o să fie bine, zic eu. ”, a transmis un alt telespectator.

motive divort
KFetele On Air cu Radio Impuls: 1 din 5 oameni se despart prin divorț![Sursa foto: freepik]

Dacă părerile sunt împărțite în ceea ce îi privește pe cei doi telespectatori care au intrat în direct la “Dimineața pe doi”, în cadrul matinalului Radio Impuls, existând argumente atât în ceea ce privește părțile externe ale unei căsnicii, familia și prietenii, care pot interveni într-un mod negativ, dar și părțile interne, fiind vorba despre soț sau soție, care nu

înțelege, într-un moment al căsniciei, cum vede partenerul că ar trebui să meargă lucrurile, se pare totuși că o telespectatoare, se întoarce la primul argument, cel legat de familie, în special... de soacră.

Am și eu o problemă. Eu nu am putut trăii cu soțul meu, din cauza soacrei, când era o zi bună, 3 erau rele, când își băga ea nasul. ”, a transmis, de această dată, o telespectatoare.

Dar vedeți că, motivul cel mai frecvent pe care ni l-au spus ascultătorii, terțe persoane, dar în special familia, părinții. ”, a completat Nadina Zisu.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

care sunt motivele pentru care oamenii divorteaza
KFetele On Air cu Radio Impuls: 1 din 5 oameni se despart prin divorț![Sursa foto: freepik]

Printre părerile împărțite, legate de acest subiect intens discutat în zilele noastre, se pare că există și persoane care sunt mulțumite și împăcate cu căsnicia pe care o au. Printre aceste persoane se află și o telespectatoare care a intrat în direct, în cadrul matinalului Radio Impuls, pentru a specifica faptul că are o căsnicie de 26 de ani și că, în ciuda faptului că nu a realizat încă de la început că este extrem de important să simți când trebuie să lași de la tine, într-o relație, respectiv căsnicie, atât în ceea ce-l privește pe soț, cât și în ceea ce o privește pe soție, odată cu trecerea timpului și înaintarea în vârstă, aceasta a conștientizat cât de important este să fii mai îngăduitor.

Neața, tuturor! Am o căsnicie de 26 de ani, împlinim acum în luna mai. Ce să spun? Așa... o notă după acești ani de căsătorie, între 1 și 10, aș da un 7-8 mai ales în ultima perioadă, dar, să știți că vârsta te învață să fii mai îngăduitor cu partenerul tău, să simți, îl simți, el mă simte când trebuie să lase de la el, când trebuie să las eu de la mine, ceea ce probabil în primii ani de căsătorie, nu se întâmplă chestia asta. ”, a punctat aceasta.

Am înțeles, deci, cu alte cuvinte, cu cât trece timpul mai mult, cu atât te obișnuiești cu binele sau cu răul, vorba aia. ”, a completat Greeg.

Nu uitați, avem un site, Kfetele.ro, unde fetele, dar atenție, și băieții, pot să citească, fiindcă citesc bine și învață multe lucruri! ”, a precizat Greeg.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Kfetele On Air cu Radio Impuls: Ce impact au aplicațiile de dating asupra oamenilor?

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies