Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe

Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe
Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe

Kinga de la Casa Iubirii a fost eliminată în urmă cu puțin timp, dar pe tot parcursul competiției a reușit să își creeze o comunitatea foarte mare de oameni care sunt lângă ea și o susțin indiferent de situație.

Kinga este vicecampioană europeană la fitness, dar din păcate pentru ea, pe plan romantic lucrurile nu merg la fel de bine. La începutul emisiunii blondina l-a făcut pe Radu să sufere, iar ulterior a încercat cu Nicolas, iar cei doi au avut o întâlnire departe de platourile de filmare.

Citește și: „Am fost la hotel.” Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Kinga, după eliminarea din Casa Iubirii

Kinga de la Casa Iubirii schimbă mașinile foarte des

Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe
Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe[Sursa foto: Instagram]

Kinga de la Casa Iubirii postează fotografii pe rețelele de socializare, iar de cele mai multe ori, se află în mașini diferite, destul de costisitoare. Ei îi plac hainele elegante, ședințele foto și mașinile scumpe. Ea s-a lăsat fotografiată într-o mașină cu adevărat luxoasă, iar imaginea a fost postată pe rețelele de socializare.

Blondina are un caracter foarte plăcut, cu toate că a avut multe conflicte în emisiune, oamenii au susținut-o în continuare și i-au dat dreptate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe
Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Momente tensionate în Gala emisiunii Casa iubirii. Diana și Raluca ajung în prag de eliminare!

Ce a declarat Nicolas despre ea

Nicolas a fost recunoscător pentru cei care i-au oferit întâlnirea cu Kinga, dar și-a dat seama că blondina nu este în casă să formeze un cuplu. Acesta a reușit să obțină un sărut de la ea, în momentul în care au rămas singuri, după jumătate de oră în care au vorbit.

"Mi-am dat seama că ea e de show acolo.

Din întrebarea ei, mi-am dat seama. M-a întrebat daca am venit pentru show sau pentru ea. Nu aș mai fi încercat să o cunosc. Ea a declarat că nu este acolo să facă un cuplu. Ea nu voia să declare că în Casa am fi un cuplu. Ea nu și-a dorit cu adevărat acest lucru. Am fost recunoscător pentru cei care ne-au oferit date-urile. Am vrut să merg mai departe, să încerc.
Eu am avut o reticentă de când Andreea Mantea ne-a dat date-ul. În prima parte, noi am vorbit aceleași lucruri că în Casa. Am dormit, da, în cort împreună. Eu am vrut să renunț, ea stătea pe coltul ei de pat, eu pe al meu. Am vrut să mai dau în Casa. Ea a inițiat sărutul, așa deodată. Când credeam că nu mai e posibil, a sărit pe mine. După o jumătate de ora de vorbit, ea a sărit și m-a sărutat.
Nu pot să spun ce s-a întâmplat mai departe. Să spună ea”,
a dezvăluit Nicolas.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Acum, din păcate, blondina a părăsit competiția, iar concurenții au fost de-a dreptul șocați, deoarece nimeni nu se aștepta. Radu a fost lovit de durere, iar toți cei apropiați lui i-au fost alături și i-au spus că totul va fi bine.

Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe
Kinga de la Casa Iubirii fotografiată în mașini scumpe[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Kinga, la un pas să îl lovească pe Radu. "Am pierdut-o pe bunica mea și asta ține locul ei!"

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Momente tensionate în Gala emisiunii Casa iubirii. Diana și Raluca ajung în prag de eliminare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies