Momente tensionate în Gala emisiunii Casa iubirii. Diana și Raluca ajung în prag de eliminare!

Momente tensionate în Gala emisiunii Casa iubirii. Diana și Raluca ajung în prag de eliminare!
Momente tensionate în Gala emisiunii Casa iubirii. Diana și Raluca ajung în prag de eliminare!

Duminică, 23 octombrie, fanii emisiunii “Casa iubirii” nu trebuie să rateze o nouă ediție incendiară, în care va exista multe conflicte și reproșuri. Urmăriți noua ediție, duminică, 23 octombrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Lucrurile încep să nu mai meargă cum trebuie în Gala de duminică. Telespectatorii care vizionează emisiunea Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu totul neașteptată, deoarece tinerii vor dezvălui detalii șocante despre ei. 
Deși a fost o săptămână destul de agitată la “Casa iubirii”, evenimentele nu par să se oprească aici. Replici dure, reproșuri și reacții vulcanice, aceste lucruri descriu perfect ediția de duminică, 23 octombrie, a emisiunii.

Suspans mare în Gala emisiunii Casa iubirii: Diana și Raluca sunt în pericol de eliminare

În ediția de mâine lucrurile scapă de sub control între Bianca și Kinga. Cele două fete vor purta o discuție destul de aprinsă. Concurentele încep să discute și țipe una peste cealaltă, aducând afirmații tăioase, niciuna dintre ele nevrând să lase garda jos. Fanii emisiunii Casa iubirii vor fi martori la o nouă cădere nervoasă a concurenților, pentru că nu există o singură zi fără ca fetele și băieții din Casa iubirii să nu se certe.

Citeste si: Andreea Mantea, impresii dupa prima zi de casting la Timisoara; Astazi, tot in orasul de pe Bega, continua intalnirile cu cei care isi doresc sa intre in “Casa iubirii”

Momente tensionate în Gala emisiunii Casa iubirii[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea pleacă prin ţară, în căutare de noi concurenţi pentru celebrul reality show; află care sunt oraşele în care se va desfăşura castingul!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii va fi plină de momente atât emoționante, la care se vor vărsa lacrimi, cât și tensionate, pline de suspans. Duminică, 23 octombrie, în Gala emisiunii Casa iubirii, concurenții vor avea parte de mult suspans. Aflați ce urmează să se întâmple cu Diana și Raluca, care sunt la un pas de eliminare! 

Momente tensionate în Gala emisiunii Casa iubirii[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Andreea Mantea, apariție cu inelul pe deget. Vedeta a fost fascinată de ce s-a întâmplat în Turcia

Mai mult decât atât, Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii, va fi nevoită să anunțe că Diana și Raluca sunt concurentele nominalizate spre eliminare, dintre care una va părăsi emisiunea pentru totdeauna. Așadar, rămâne de văzut ce evenimente neașteptate se vor întâmpla în Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D, prezentat de Andreea Mantea, le va aduce telespectatorilor mai multe surprize în această ediție, lucru care nu trebuie ratat.

Ce urmează să se întâmple în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 23 octombrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: ,,Dă-te cu capul de pereți.” Andreea Mantea, despre cum ar trebui să reacționeze femeile, după ce au fost părăsite

Momente tensionate în Gala emisiunii Casa iubirii[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Andreea Mantea, sărbătorită de ziua ei de naștere chiar în “Casa iubirii”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea pleacă prin ţară, în căutare de noi concurenţi pentru celebrul reality show; află care sunt oraşele în care se va desfăşura castingul!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies