„L-a găsit fără suflare. Credem că a făcut stop cardiac! Era un om deosebit. Îmi doream foarte mult să trăiască și să ne vadă cu copii.” Ileana Sterp a vorbit despre relația pe care o are cu soacra ei

„L-a găsit fără suflare. Credem că a făcut stop cardiac! Era un om deosebit. Îmi doream foarte mult să trăiască și să ne vadă cu copii.” Ileana Sterp a vorbit despre relația pe care o are cu soacra ei
„L-a găsit fără suflare. Credem că a făcut stop cardiac! Era un om deosebit. Îmi doream foarte mult să trăiască și să ne vadă cu copii.” Ileana Sterp a vorbit despre relația pe care o are cu soacra ei

Ileana Sterp este un membru al celei mai iubite familii din mediul online, cunoscută sub numele de familia Sterp.

Familia este alcătuită din mama Geta, tata Culiță, și cei trei copii, Ileana, Geta și Iancu. Aceștia au o comunitate considerabilă de fani pe platformele online, care îi adoră și îi susțin în toate activitățile lor.

Citește și: „Îmi vine să plâng, că n-o mai găsesc aici. Mi-e foarte dor de ea. Ea, săraca, era sufletul familiei.” Mama Geta a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare

Ileana Sterp a vorbit despre relația pe care o are cu soacra ei

Într-un interviu exclusiv, Ileana Sterp a împărtășit detalii despre pierderea socrului său și a discutat despre relația sa cu soacra sa.

Ileana Sterp a dezvăluit că părinții soțului ei au fost foarte primitori și că socrul ei, care, din păcate, nu mai este în viață, era un om sănătos la 54 de ani.

Cu toate acestea, într-o dimineață, socrul ei a fost găsit fără suflare, iar familia crede că a suferit un stop cardiac.

Vedeta a subliniat că socrul său era un om deosebit, cu trăsături similare cu ale soțului ei, Dani.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Socrul ei își dorea să aibă nepoți și să își petreacă bătrânețea cu ei, dar nu a mai trăit să afle că Ileana era însărcinată.

Pierderea lui a fost foarte dificilă pentru Dani, iar venirea pe lume a fiicei lor, Carla, a jucat un rol important în procesul lor de vindecare.

„Părinții lui m-au îndrăgit din prima. Sunt niște oameni extraordinari, din păcate socrul meu nu mai este, dar soacra mea e ca o mamă. Eu o strig mama. Pentru mine e a doua mea mamă. Socrul meu era pur și simplu un om sănătos, la 54 de ani.

Într-o dimineață, cumnata mea, l-a găsit fără suflare, fără nicio explicare. Credem că a făcut stop cardiac. Era un om deosebit, Dani îl moștenește din multe puncte de vedere, emotiv, sufletist, bun. Îmi doream foarte mult să trăiască și să ne vadă cu copii. Nu a mai trăit să afle că sunt însărcinată. Își dorea să aibă nepoți, să le ia înghețată și să își petreacă bătrânețea cu ei. Lui Dani i-a fost foarte greu, eu și venirea pe lume a Carlei am avut un rol important.”,
a declarat Ileana Sterp.

Cum s-au cunoscut Ileana Sterp și soțul ei

Ileana Sterp a dezvăluit că s-a întâlnit cu soțul ei, Dani, la mare, într-o vacanță în care ambii erau singuri după despărțiri anterioare. Au fost prezenți la această întâlnire datorită lui, Culiță, care i-a introdus.

Aceasta a povestit că au simțit o chimie puternică încă de la prima întâlnire și că Dani nu își putea lua privirea de la ea.

După o cină cu mulți prieteni, au continuat să se vadă și au mers la un club unde au dansat și s-au atras reciproc.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Ne-am cunoscut și după trei luni a fost ziua mea de naștere.Atunci mi-a pus inelul pe deget și cam asta a fost(...) Ne-am cunoscut la mare, el era prieten cu Culiță. Eu eram singură, Culiță era și el singur după o despărțire și am mers amândoi la mare.  Inițial eu nu am vrut să merg, dar în fine m-am dus. Acolo Dani era și el cu o gașcă în vacanță și așa ne-am întâlnit. Ne-am plăcut din prima. A existat o chimie de la prima întâlnire. El nu își mai lua privirea de la mine. Ne-am întâlnit seara la cină și eram destul de mulți. Acolo, el era chiar în fața mea la masă și nu își mai lua ochii de la mine.  Am mers apoi într-un club unde am dansat și eu m-am îndrăgostit de mișcările lui, de dansul lui. Îi place foarte mult să danseze și dansează foarte bine. Ne-am atras unul pe altul și apoi am tot vorbit, ne-am întâlnit. El a fost foarte hotărât de la început", a povestit Ileana Sterp, în emisiunea Corneliei Ionescu.

Citește și: „Să fiți fericiți.” Ce detaliu au observat fanii lui Iancu Sterp pe rețelele de socializare. Fratele lui Culiță s-a dat de gol



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Nu neg.” Cum a reacționat Sore, după ce s-a vechiculat că între ea și Răzvan Miheț este ceva

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies