„La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire. Nu mă dă pe spate. Se putea mai bine, mult mai bine.”Gina Pistol, nemulțumită de tunsoarea pe care și-a făcut-o în America! Cum arată blondina?

„La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire. Nu mă dă pe spate. Se putea mai bine, mult mai bine.”Gina Pistol, nemulțumită de tunsoarea pe care și-a făcut-o în America! Cum arată blondina?
„La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire. Nu mă dă pe spate. Se putea mai bine, mult mai bine.”Gina Pistol, nemulțumită de tunsoarea pe care și-a făcut-o în America! Cum arată blondina?

Gina Pistol a apelat la serviciile unui frizer din America, însă rezultatul a nemulțumit-o.

Gina Pistol și Smiley au plecat într-o vacanță peste Ocean, direct în America, acolo unde vor petrece aproape o lună alături de fiica lor, Josephine.

Ajunsă în Los Angeles, blondina a profitat de ocazie și a luat decizia de a-și face o schimbare de look la unul dintre cei mai cunoscuți frizeri din LA. Cu toate acestea, deși se aștepta la o frizură spectaculoasă, soția lui Smiley a rămas dezamăgită de rezultatul obținut.

Gina Pistol, dezamăgită de noua tunsoare

Citește și: „Își compune piesele singură. Avem foarte multe înregistrări.” Smiley, despre relația specială cu fiica lui, Josephine. Micuța îi calcă deja pe urme artistului

Gina Pistol, nemulțumită de tunsoarea pe care și-a făcut-o în America! Cum arată blondina?
Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Jur pe roșu! Vă rog să mă urecheați.” Gina Pistol, postare neașteptată în mediul online! Vedeta este hotărâtă ca din 2024 să își schimbe complet stilul de viață

Blondina și-a exprimat nemulțumirea în mediul online, ținând să precizeze că a plătit o sumă frumoasă de bani pentru a se tunde la hair stylistul respectiv și că ar fi fost mult mai mulțumită dacă ar fi ales să facă această schimbare în România.

Am programare peste 3 ore. Mă duc să mă tund la un tip din LA. Nu știu exact cum să mă tund.

Am câteva variante salvate. Vrei să vezi rezultatul? Cam asta este. Sinceră să fiu, nu mă dă pe spate, dar poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă duc acasă pentru a mă vopsi. Nu este rău, dar nici minunat. E ok. Bine, la câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire.

Tipul care m-a tuns pe mine nu este cel mai tare tip din LA, că nu sunt eu chiar atât de bogată să mă tund la cel mai tare, dar este acolo în top 10.

E ok, ce să zic, dar între noi fie vorba, noi avem oameni tari acasă, super talentați, adică sunt super buni pe tuns, pe vopsit, pe coafat. Chiar avem oameni talentați. Păi mă tundeam acasă de stătea pisica în coadă. Nu zic acum, merge și asta, ce să zic, dar se putea mai bine, mult mai bine.

(...) Apropo de tuns, eu îi tai bretonul fiicei mele când îi intră în ochi și dintr-un exces de zel am cam exagerat ultima dată.”

, a spus Gina Pistol pe Insta Story.  



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Copiii mei au trecut prin trauma unui divorț!” Andreea Berecleanu, despre cum au fost copiii săi afectați în urma divorțului de Andrei Zaharescu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies