„Se simt deprimați în timpul sărbătorilor. Sentimentele sunt valide.” Gina Pistol, mesaj emoționant de Crăciun

„Se simt deprimați în timpul sărbătorilor. Sentimentele sunt valide.” Gina Pistol, mesaj emoționant de Crăciun
„Se simt deprimați în timpul sărbătorilor. Sentimentele sunt valide.” Gina Pistol, mesaj emoționant de Crăciun

Gina Pistol a transmis un mesaj de Crăciun celor mai puțin norocoși în această perioadă.

Perioada sărbătorilor de iarnă este un motiv de fericire pentru întreaga familie, iar Gina Pistol și Smiley au petrecut Crăciunul alături de fiica lor, într-un decor de basm.

“Celor care nu au o “acasă” unde să meargă de sărbători.” Gina Pistol, mesaj emoționant în prima zi de Crăciun

Citește și: „Vreau să înceapă copilul ziua bine. Și asta înseamnă un efort în plus din partea mea.” Gina Pistol, despre rutina de zi cu zi, dar și despre activitățile pe care le desfășoară

Citește și: „Pe Dumnezeu îl găsești oriunde. Am simțit de fiecare dată asta.” Gina Pistol, despre relația ei cu divinitatea și momentele petrecute la biserică

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gina Pistol  a transmis un mesaj, în prima zi de Crăciun, persoanelor care, din diferite motive, nu pot simți cu adevărat atmosfera de sărbătoare.

Prezentatoarea TV a ținut să le transmită câteva cuvinte și să le spună că este alături de ei, chiar dacă se simt singuri în aceste momente.

„Le doresc tuturor multă iubire celor care: nu au o “acasă” unde să meargă de sărbători, au o relație toxică cu familia, se simt singuri și părăsiți, se simt deprimați în timpul sărbătorilor,  nu își pot lua concediu. 

Sentimentele voastre sunt valide, iar voi nu meritați mai puțină iubire pentru că le simțiți. Nu sunteți singuri. Îmbrățișări.”,  a fost mesajul pe care Gina Pistol l-a postat în mediul online, în prima zi de Crăciun.

Gina Pistol s-a confruntat și ea cu depresia și a vorbit despre acest lucru

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gina Pistol este una dintre vedetele care știe ce înseamnă să te confrunți cu aceste perioade negre din viață, iar prezentatoarea TV  a mărturisit că chiar și ea s-a confruntat cu depresia de după naștere, în momentul în care a venit pe lume fetița ei. Aceasta a vorbit despre disconfortul emoțional ridicat pe care îl avea în acea perioadă și cum tot acest eveniment fericit, până la urmă, i-a declanșat anumite amintiri din trecut.

Astfel, Gina Pistol știe ce înseamnă când o persoană nu își poate găsi liniștea și încearcă să sprijine, în mediul online, de fiecare dată când are ocazia, pe cei din jurul ei.

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie.

Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu”, a spus Gina Pistol în cadrul unui alt interviu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Fac 43 de ani și am venit să dau timpul înapoi. Fața mea arată mult mai odihnită, deși nu sunt.” Gina Pistol, o nouă intervenție estetică! La ce procedură a apelat soția lui Smiley?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies