La ce afectiuni esti predispus, in functie de zodie

La ce afectiuni esti predispus, in functie de zodie
La ce afectiuni esti predispus, in functie de zodie

Fiecare zodie in parte iti poate spune cu ce probleme de sanatate te confrunti.

Berbec

Berbecului ii corespunde capul si creierul. Asta inseamna orice accidentare sau boala care afecteaza organele continute de cutia craniana, hemoragii, accidente vasculare sau cranio-cerebrale. Berbecului nu ii sunt favorabile agitatia sau un ritm prea brutal si alert de miscare.

Taur

Daca esti Taur, zonele corpului care corespund acestei zodii sunt gatul, ceafa, urechile, nasul. Asta te face sa ai o predispozitie catre raceli si gripe, cat si posibile afectiuni gingivale sau dentare.

Gemeni

Gemenilor le apartin plamanii, vorbirea si mirosul. Probleme sau afectiuni ale sistemului respirator sunt frecvente in randul Gemenilor, precum si racelile adanci sau alergiile cailor respiratorii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cele mai bune zodii cu care sa te casatoresti! Sunt cei mai tari barbati ai horoscopului!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies