La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie
La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie

Influenţa semnului astrologic sub care suntem născuţi se simte în comportamentul şi în personalitatea noastră. Şi tot semnul astrologic dictează şi predispoziţiile noastre spre anumite boli. Pornind de la aceste premise, iată care este boala psihică la care eşti predispus, în funcţie de zodie.

Berbec

Uneori nu te poţi controla atunci când te enervezi, iar asta spune multe despre tine. Boala la care eşti predispus este tulburarea explozivă intermitentă, o tulburare comportamentală caracterizată de episoade de furie extremă. Încearcă să te calmezi, pentru binele tău!

Taur

Tu eşti o persoană pasională, care trăieşte la maximă intensitate orice moment fericit, orice clipă frumoasă petrecută cu persoana iubită.

Dar pasiunea aceasta exagerată poate declanşa şi ea probleme grave. Boala psihică la care eşti predispus este psihoza maniaco-depresivă. Acceptă că oamenii nu pot fi încadraţi numai în buni sau în răi!

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

E de nerecunoscut! Cum arata fiica lui Cătălin Crişan la vârsta de 17 ani. E SUPERBĂ!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies