,,La el a fost papagal”. Philip de la Puterea Dragostei, replici dure la adresa lui Iancu Sterp

,,La el a fost papagal”. Philip de la Puterea Dragostei, replici dure la adresa lui Iancu Sterp
,,La el a fost papagal”. Philip de la Puterea Dragostei, replici dure la adresa lui Iancu Sterp

Iancu Sterp și Philip de la Puterea Dragostei agită din nou apele. Fostul concurent al emisiunii i-a adresat lui Iancu mai multe replici denigratoare, făcând referire la luptele pe care acesta le-a avut până acum în ring, la galele RXF.

Philip nu s-a abținut și i-a aruncat foarte multe vorbe grele lui Iancu Sterp. Iată ce a spus fostul iubit al Bernei despre fratele lui Culiță.

Citeste si: Ileana Sterp, probleme de sănătate după ce a aflat că este însărcinată din nou

Iancu Sterp
Iancu Sterp[Sursa foto: Facebook]

Ce a spus Philip despre Iancu Sterp

De mai mult timp se vorbește despre o posibilă confruntare între Iancu și Philip, dar până în momentul actual niciun meci nu a fost organizat.

Fostul iubit al Bernei l-a înțepat aspru pe fratele lui Culiță.

În cadrul emisiunii „Online Story” de pe canalul de YouTube Wownews, Philip a vorbit despre Iancu Sterp și de performanțele lui sportive. Fostul iubit al Bernei este de părere că acesta și-a ales adversari slabi, în momentul în care și-a făcut apariția în cușca MMA și că dacă s-ar pune problema să lupte împreună, fratele lui Culiță nu ar mai fi atât de sigur de victorie.

Philip a spus că în momentul în care îl vede pe Iancu îi arată ce înseamnă să fii crescut în cartier, nu la ciobani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Eu când îl văd îi arăt ce înseamnă să fii crescut în cartier, nu la ciobani”, a menționat Philip.

Fostul partener al Bernei a mai spus despre Iancu că este o fetiță și că este numai gura de el. El consideră că dacă fratele lui Culiță își va lua bătaie acum, își va pierde reputația.

„La el a fost papagal. A câștigat două meciuri cu niște oameni slabi și acum lumea îl vede bine. Dacă își ia bătaie acum, își pierde reputația. Iancu e, sincer să vă zic, o fetiță.

Doar vorbe, fapte zero ”, a declarat Philip Albu la Wownews.

Citeste si: „Sunt fericit că am făcut o faptă buna”. Culiță Sterp, gest impresionant pentru o bătrână

Ce a mai declarat Philip Albu

Philip Albu a mai spus despre Iancu Sterp că face lupte de câteva luni, spre deosebire de el, care face de la vârsta de 12 ani și care a crescut într-o familie de interlopi.

„El face lupte de câteva luni, eu fac lupte de la 12 ani. Eu am crescut într-o familie de interlopi. La mine bătaia e ca ciocolata. El se crede smardoi și tare în gură pentru că se bate cu profesioniști. De câteva luni, nu văd nicio bătaie cu sportivi profesioniști. Dacă organizatorii nu acceptă, eu când îl văd îi arăt ce înseamnă să fii crescut în cartier, nu la ciobani.

Îi dau blănița jos de pe el”, a continuat Philip.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ion Surdu l-a provocat în ring pe Iancu Sterp: „Nu mușca mai mult decât poți să înghiți”

Philip Albu
Philip Albu[Sursa foto: Facebook]

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Vă spun cu mâna pe inimă că pe unul îl știu”. Mama Geta a stat la masă cu unul dintre hoții din casa ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies