„La facultate profesorii mă urau fără niciun motiv, priviri urâte pe stradă, în magazine!” Nidia Moculescu a vorbit despre întâmplările traumatizante din copilărie

„La facultate profesorii mă urau fără niciun motiv, priviri urâte pe stradă, în magazine!” Nidia Moculescu a vorbit despre întâmplările traumatizante din copilărie
„La facultate profesorii mă urau fără niciun motiv, priviri urâte pe stradă, în magazine!” Nidia Moculescu a vorbit despre întâmplările traumatizante din copilărie

Horia și Mariana Moculescu au decis să divorțeze acum aproximativ 23 de ani, punând astfel capăt căsniciei lor. Din acest mariaj s-a născut Nidia, care în prezent are 33 de ani.

 Iată care au fost traumele prin care a trecut Nidia în copilărie, pe perioada în care părinții ei erau încă căsătoriți.

Citește și: „Mă certam îngrozitor cu mama, și mi-am luat bagajele și am plecat. Vedeam colegii mei fericiți, vedeam părinții luându-i de la școală, erau fericiți.” La ce chinuri a fost supusă Nidia Moculescu

Nidia Moculescu a vorbit despre întâmplările traumatizante din copilărie
Nidia Moculescu a vorbit despre întâmplările traumatizante din copilărie[Sursa foto: Facebook]

Nidia Moculescu, despre traumele vieții ei

Horia Moculescu este un compozitor renumit în România și este cunoscut de către toată lumea. Cu toate acestea, fiica sa, Nidia, pe care o are din căsătoria cu Mariana Moculescu, a ales să se mențină departe de atenția publică și să nu profite niciodată de faima asociată numelui său.

Chiar dacă are o pasiune pentru muzică, Nidia a dorit întotdeauna să se facă remarcată în industria muzicală prin propriile ei merite.

Recent, a fost invitată în emisiunea "În Oglindă" de la Kanal D 2, unde a avut puterea să povestească în detaliu despre copilăria ei, punând un accent deosebit pe faptul că numele de familie, Moculescu, i-a adus multe greutăți.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Numele Moculescu mi-a creat numai greutăți, eram privită cu ură, pentru că în războiul în care s-a aruncat numele Moculescu eu eram o simplă ființă, dar a trebuit să port greutatea după mine, atunci..lumea

a ținut cu mine sau nu a ținut cu mine. Sufeream când citeam comentariile oamenilor. La facultate profesorii mă urau fără niciun motiv, priviri urâte pe stradă..în magazine(..) Oamenii mă opreau pe stradă, scriau pe site-uri diferite lucruri urâte.. Că sunt o nemernică, o nenorocită, că o să mă mănânce Dumnezeu, îmi spuneau să mor”, a dezvăluit tânăra în vârstă de 33 de ani.

Nidia Moculescu a vorbit despre întâmplările traumatizante din copilărie
Nidia Moculescu a vorbit despre întâmplările traumatizante din copilărie[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai declarat Nidia Moculescu despre copilăria ei

Nidia Moculescu a continuat să povestească despre experiențele sale, dezvăluind că a avut o copilărie extrem de dificilă, marcată de evenimente care au avut un impact profund asupra ei.

 În cele mai multe cazuri, aceste evenimente dureroase erau rezultatul comportamentului abuziv al mamei sale, care se manifesta prin abuzuri fizice, psihice și emoționale asupra acesteia.

„Erau împreună dar nu fericiți. Nu am amintiri bune, am vagi amintiri, mă căutau prin casă și eu eram cu lumina stinsă, spălam chiloții lu tata. L-am iubit mult de mică, dar am amintiri fericite cu amândoi, dar nu împreună(..) Îmi era frică să intru în casă când eram mică, mâncam multe bătăi, foarte multe, extrem de multe. Era o stare continuă de nervi, știai că o să se întâmple ceva rău, pândeai răul.

Știam că în fiecare zi este câte un scandal, urcam treptele și începea inima să îmi bată mai tare. Mama mă bătea (…) Acum, gândindu-mă, ea a fost foarte tânără când m-a născut, n-a știut să își gestioneze nervii. Tata nu era acasă când mâncam bătaie, nu îi spuneam, ca să nu se certe. Ei se certau din gelozie, neajunsuri, devine ură deja..nu mai era o simplă ceartă. Eu mă ascundeam în baie și vedeam farfurii sărind”, a mai povestit fiica lui Horia Moculescu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Luminița Anghel. „Acum am o greutate pe care o aveam acum 17-18 ani!”

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Are o funcție foarte importantă.” Mariana Moculescu este în culmea fericirii. Bruneta s-a îndrăgostit de un bărbat mai tânăr decât ea cu zece ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies