„La fel i s-a întâmplat.” Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu

„La fel i s-a întâmplat.” Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu
„La fel i s-a întâmplat.” Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu

Cu 4 ani în urmă, Răzvan Ciobanu s-a stins din viață, în urma unui accident rutier. Din păcate, recent, Stephan Pelger a fost găsit fără suflare chiar la el în casă. Se pare că cei doi au trecut prin aceleași lucruri, iar celebrul designer de modă a adus acest subiect în discuție.

Cu doar câteva luni în urmă, Stephan Pelger discuta despre tragedia morții prietenului său, Răzvan Ciobanu, un eveniment care a cutremurat industria showbizului în acea perioadă. Cunoscutul creator de modă a pierit pe 29 aprilie 2019, la vârsta de 46 de ani, într-un accident de mașină tragic petrecut în județul Constanța.

Era cunoscut faptul că Răzvan Ciobanu lupta cu depresia în acea perioadă. Patru ani mai târziu, prietenul său, Stephan Pelger, a ales să-și pună capăt vieții, după ce discutase în repetate rânduri despre problemele pe care le aducea depresia în viața sa.

Citește și: „Am fost destul de dezamăgit” Stephan Pelger a vorbit despre ce s-a întâmplat cu ținutele pe care i le-a făcut lui Carmen Iohannis

Ce spunea Stephan Pelger despre cauza morții lui Răzvan Ciobanu

Deoarece în ultimele sale postări pe rețelele sociale, Stephan Pelger părea mereu fericit, în compania prietenilor săi, nimeni nu se aștepta la tragedia care avea să se întâmple.

Cu toate acestea, inevitabilul a avut loc, întrucât designerul vorbise despre depresia și insomniile cu care se luptase de mult timp. În plus, recent, Stephan Pelger menționase că a fost externat dintr-o clinică de dezintoxicare.

În cadrul unei emisiuni TV, Stephan Pelger a povestit despre situația lui Răzvan Ciovanu, spunând că depresia este o boală și o stare cu care te naști.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Aș vrea să dau un exemplu, foarte trist. Ceea ce i s-a întâmplat lui Răzvan Ciobanu. La fel i s-a întâmplat. Spirala aceasta în care l-a dus această boală, pentru că este o boală, nu este o distracție. Este o stare cu care te naști. E o depresie latentă”, a spus Stephan Pelger despre decesul lui Răzvan Ciobanu, în cadrul unei emisiuni TV.

La acea vreme, designerul a exprimat cu tristețe despre această boală care provoacă pierderi tot mai mari în rândul tinerilor și care, adesea, este depistată prea târziu sau nu este luată în

serios.

„Și eu am fost prieten foarte bun cu el. România nu are puterea de a trata tineri care suferă de această boală. Sunt extrem de mulți oameni care ar vrea să ceară ajutor, dar nu au de la cine, nu au bani”, a mai spus Pelger.

Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu
Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Stephan Pelger suferea de depresie de la vârsta de 10 ani

Din păcate, Stephan Pelger a suferit de depresie încă de la vârsta de 10 ani, însă acest lucru se datorează copilăriei sale traumatizante. După ce a fost abandonat de mama sa și familia biologică și a petrecut o perioadă în orfelinatele comuniste din România, viața sa a luat o întorsătură când a fost adoptat de familia episcopului de la Biserica Neagră.

Cu toate acestea, depresia nu a dispărut de la sine, chiar și după ce a căutat ajutor specializat.

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani la Viena, apoi la 34 de ani la Munchen și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim.

(…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul. Mă internez mâine la dezintoxicare”, a mai mărturisit celebrul creator de modă.

Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu
Stephan Pelger a vorbit în urmă cu două luni despre depresia cu care se confrunta Răzvan Ciobanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Stephan Pelger a murit! Designerul a fost găsit fără suflare în casă! "S-a constatat decesul."



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

“Încă, din păcate, este familia tradițională!” Care a fost dorința pe care Stephan Pelger nu a reușit să și-o îndeplinească

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies