„La începutul anului am spus că Regina Angliei va muri și s-a întâmplat!” Carmen Harra a prezis moartea Reginei Elisabeta!

„La începutul anului am spus că Regina Angliei va muri și s-a întâmplat!” Carmen Harra a prezis moartea Reginei Elisabeta!
„La începutul anului am spus că Regina Angliei va muri și s-a întâmplat!” Carmen Harra a prezis moartea Reginei Elisabeta!

Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis că moartea Reginei Elisabeta va avea loc.

Carmen Harra a prezis tristul eveniment legat de moartea Reginei Elisabeta și nu numai atât.

Citeste si: Ce avere avea Regina Elisabeta a II-a

 

Carmen Harra a prezis și moartea Reginei Elisabeta

Carmen Harra se află printre cei mai cunoscuți clarvăzători de la noi din țară.

Aceasta s-a remarcat în timp, prin intermediul nenumăratelor sale previziuni cu privire la unele dintre cele mai importante evenimente care au avut loc de-a lungul vremii.

Printre aceste previziuni, clarvăzătoare Carmen Harra a adăugat și moartea Reginei Elisabeta, fiind un eveniment care a marcat întreaga planetă. Aceasta și-a făcut apariția în mediul online, imediat după ce s-a aflat trista veste și a ținut să menționeze faptul că a prezis acest trist eveniment, chiar de la începutul acestui an.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„La începutul anului am spus că în 2022, că Regina Angliei va muri și s-a întâmplat astăzi. Asta e o veste mare, prieteni. Acest lucru va schimba viața așa cum o cunoașteți. Vă puteți întreba de ce, este doar regina, dar este mai mult decât atât.

Rezultatele le veți vedea foarte curând. Rămâneți aproape”,  a susținut clarvăzătoarea Carmen Harra, pe contul său de TikTok.

regina elisabeta a doua a murit
Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis că moartea Reginei Elisabeta va avea loc[Sursa foto: Hepta.ro]

Citeste si: „Nu au vrut să fie prinț..." Meghan Markle a explicat de ce îi era teamă Reginei Elisabeta a II-a

 

Carmen Harra a prezis și intențiile legate de România, ale lui Vladimir Putin

Se pare că previziunile clarvăzătoarei Carmen Harra nu se opresc prea curând. Aceasta a prezis încă din luna ianuarie, faptul că Vladimir Putin va invada Ucraina în acest an, dar și care ar fi intențiile acestuia cu privire la România.

„Putin va ataca Ucra ina. Este un plan vechi şi Puti n îl va pune în aplic are însă o să-l coste capul lui. Eu zic, Puti n, în mintea lui machiavelică, este cred că cel mai

machiavelic care a existat vreodată, el are intenții foarte serioase. El nu are treabă cu România, e părerea mea personală.

Vă spun ce simt eu și ce cred eu. Nu intră spre România, nu are nimic cu România. Război în România nu, dar că ei o să i ntre spre Crimeea, da, absolut.  ”, a menționat Carmen Harra.

carmen harra a prezis intentiile lui vladimir putin
Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis că moartea Reginei Elisabeta va avea loc[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Apreciez istoria asociată cu acest rol!” Cum a reacționat Kate la noul titlu de Prințesă de Wales



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum arăta în tinerețe Prințesa Anne a Marii Britanii. Era de o frumusețe zdrobitoare

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies