Larisa de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Vrea o relație cu Adrian! Jador, în stare de șoc: "Mamă, m-ai spart"

Larisa de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Vrea o relație cu Adrian! Jador, în stare de șoc:
Larisa de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Vrea o relație cu Adrian! Jador, în stare de șoc: "Mamă, m-ai spart"

Larisa și Jador, invitați la Teo Show.

Jador a fost invitat la Teo Show, la doar câteva zile după ce a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Fostul concurent din emisiunea prezentată de Andreea Mantea îi acuză pe colegii lui de trădare.

Jador îi învinovăţeşte pe băieţii de la Puterea Dragostei că l-au separat de Simina, tânăra cu care formase un cuplu de foarte puţin timp.

Jador a povestit ce s-a întâmplat.

"Băieţii au făcut un gest urât. Eu eram cu Simina, ei ne-au separat. S-au spus multe lucruri urâte despre mine. Ce m-a deranjat pe mine a fost că m-au votat. Ne-au despărţit. La TV s-a văzut că au complotat împotriva mea. Ne-a bulversat un pic eliminarea, dar suntem împreună. Vorbim zilnic, ne trimitem mesaje. Am cerut producţiei să mă lase să mai stau un pic cu ea în emisiune. Plângeam.
Nu ne-au lăsat. Am sunat-o şi i-am propus să ne vedem pe ascuns. S-a aflat şi i s-a spus că nu are voie", a spus Jador la Teo Show.

Citeste si: Larisa de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Vrea o relație cu Adrian! Jador, în stare de șoc: "Mamă, m-ai spart"

"Sunt mulţi oameni care mă apreciază. E greu să vorbesc despre calităţile mele.

Primesc multe mesaje, văd în mine un om bun. Mă bucură nespus că sunt văzut ca un băiat bun", a mai declarat Jador.

Jador: S-a văzut că băieţii au complotat. M-au văzut ca un pericol. Cosmin i-a rugat să îl voteze, nu au făcut-o. I-am iertat, dar a rămas durere în sufletul meu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dacă ar fi să intru înapoi, nu aş mai crede în oameni, în pritenie. M-am simţit trădat. În 5 secunde au uitat tot ce am făcut împreună, au zis că nu mai suntem prieteni.

Larisa s-a îndrăgostit de Adrian?

Larisa a venit şi ea în emisiunea lui Teo Trandafir.

Oamenii au două feţe. Întotdeauna. Sunt într-un fel, iar când camera e pe ei, se transformă.

Noi stăteam în culise mult timp. Când intram în casă, toată lumea era diferită. Stăteam mai drepţi, zâmbeam mai mult, spuneam cuvinte pe care în realitate nu le-am fi spus. E trist! Scriu o carte, am un proiect în muzică, am un business. Am prevăzut că fetele se vor schimba radical după plecarea mea. Cred că nu le-a plăcut că eu spun mereu ce mă deranjează. Nu aşteptam să intru în casă să le spun asta, le-o ziceam şi la hotel, dacă simţeam.

Jador a recunoscut că a stat cu teamă de gura lui Adrian. "Nu ştiam cum să mă comport cu el, mi-era frică de gura lui. Când intra în emisiune, se schimba total", a spus el.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Larisa i-a luat apărarea şi a dat de înţeles că ia în calcul o relaţie cu Adrian. "Nu sunt de acord. Adrian era tensionat pentru că nimeni nu spunea punctul de vedere. Am avut o chimie cu None. Dar atât. Comunicam din priviri. Dacă m-ar invita la o cafea Adrian, aş spune da. Vorbim până dimineaţa.

Jador a reacţionat: Mamă, Larisa, m-ai spart!

Întrebată dacă ar vrea o relaţie cu Adrian, Larisa a spus: Dacă lucrurile decurg ca şi până acum, da!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Otrăvurile pe care le dăm organismului prin produse cosmetice

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies