Larisa de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ despre relaţia cu Bogdan Mocanu! Vezi ce este cu adevărat între ei! "Aventură" EXCLUSIV!

Larisa de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ despre relaţia cu Bogdan Mocanu! Vezi ce este cu adevărat între ei!
Larisa de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ despre relaţia cu Bogdan Mocanu! Vezi ce este cu adevărat între ei! "Aventură" EXCLUSIV!

De ceva vreme, focoasa Larisa de la ”Puterea Dragostei” este curtată, discret, de Bogdan Mocanu, colegul ei din show și câștigătorul primului sezon al emisiunii moderate de Andreea Mantea.

Doar că, așa cum și recunoaște Larisa, dacă în timpul filmărilor de la ”Puterea Dragostei” între ea și Bogdan Mocanu există chimia necesară, nu este convinsă că relația lor ar putea rezista și ”afară”.

Citeste si: Are probleme de sănătate şi a fost la spital, dar Jador e din nou fericit! Uite ce veşti bune l-au făcut pe artist să zâmbească! Asta DA realizare! EXCLUSIV!

Citeste si: Dumnezeule, cum au fost surprinşi Bogdan Mocanu şi Andy! N-avem cuvinte... Acestea sunt, CLAR, cele mai tari imagini ale verii! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Bogdan Mocanu o să aibă un ŞOC! Uite ce face de fapt Ana de la Puterea Dragostei în Italia! Adevărul a ieşit la iveală! "Face ravagii" EXCLUSIV!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Îmi place de el, am recunoscut-o și public. E un bărbat frumos, este, probabil, ce vor fetele. Dar nu sunt convinsă că ne-am potrivi, nu știu dacă să o iau ca pe o aventură sau dacă să creem împreună ceva serios”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei” despre relația pe care o are cu Bogdan Mocanu în cadrul show-ului.

Mai mult decât atât, recunoaște focoasa concurentă, între ea și Bogdan Mocanu există, încă, ceva care o împiedică să se dedice acestuia, Larisa fiind, încă, circumspectă. ” Nu știu dacă ne potrivim și în afara casei Puterea Dragostei. Aici ne înțelegem bine, dar, afară, când vom ieși din show, trebuie să fie mai mult decât ceea ce simțim acum”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Iar Larisa de la ”Puterea dragostei” știe ce vrea de la un bărbat, motiv pentru care încă nu s-a implicat serios în relația cu Bogdan Mocanu.

”Bărbatul care mă atrage pe mine trebuie să fie frumos, înalt și să aibă acel ceva care nu se poate descrie în cuvinte. Să aibă încredere în el în primul rând... Eu întotdeauna am fost atrasă de băieții mai mici decât mine pentru că îmi place să dețin eu controlul, să mă joc cu mintea lor, să manipulez... Iar pentru aceste ,,defecte “ ale mele am nevoie de un bărbat puternic, unul care să îmi poată întoarce lumea pe dos și să îmi arate că este bărbat și că poate prelua el controlul oricând...
Încă nu l-am întâlnit, dar sper în continuare”,
ne-a spus, în exclusivitate Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit cu Adrian Alexandrov și cu Culiță Sterp

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov.

Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o. Înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, senzuala Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de un weekend torid în compania lui Culiță Sterp, actualul iubit al Plușicăi, întâlnirea lor fiind, de altfel, una în care nu au lipsit gesturile tandre.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies