Larisa Drăgulescu se confruntă cu o boală dură. Viitoarea mămică are nevoie de injecții în fiecare zi

Larisa Drăgulescu se confruntă cu o boală dură. Viitoarea mămică are nevoie de injecții în fiecare zi
Larisa Drăgulescu se confruntă cu o boală dură. Viitoarea mămică are nevoie de injecții în fiecare zi

Larisa Drăgulescu a anunțat recent că va deveni mamă pentru a treia oară. Deși sarcina ei este așteptată cu entuziasm, vedeta a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate care o obligă să-și facă zilnic injecții singură.

Într-un scurt videoclip postat pe rețelele de socializare, Larisa a arătat cum își administrează singură injecția în burtă. Deși mulți dintre fani au fost îngrijorați, nu a fost clar de ce Larisa trebuie să facă aceste injecții și ce boală suferă.

Citește și: „M-au felicitat.” Cum a reacționat Marian Drăgulescu, după ce a aflat că fosta sa soție va deveni mamă

De ce boală suferă Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu suferă de trombofilie, o afecțiune medicală care determină sângele să se coaguleze. Din acest motiv, fosta soție a lui Marian Drăgulescu trebuie să își administreze zilnic injecții anticoagulante pentru a evita formarea cheagurilor de sânge, cu atât mai mult cu cât este femeie însărcinată.

Larisa Drăgulescu, într-o nouă relație, după divorțul de fostul soț

Recent, Larisa Drăgulescu a anunțat în mediul online că este însărcinată în cinci luni cu cel de-al treilea copil al ei.

Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu a postat un scurt filmuleț emoționant în care își arată burtica de graviduță și a scris un mesaj prin care și-a anunțat fanii că este fericită să devină din nou mamă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După divorțul de Marian Bogdan, Larisa și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, iar acum se bucură de faptul că familia ei va crește cu un nou membru.

„Baby Love! Baby loading! Însărcinată! Bebelușul numărul trei”, a mai scris Drăgulescu pe Instagram.

Larisa Drăgulescu se confruntă cu o boală dură.
Larisa Drăgulescu se confruntă cu o boală dură.[Sursa foto: Facebook]

Cine este Larisa Drăgulescu

Viaţa de familie a Larisei şi a lui Marian Drăgulescu a fost una tumultoasă care a avut foarte multe suișuri şi coborâșuri, de multe ori, chiar cu bătăi.

Rodul iubirii lor sunt cei  doi copii, Beatrice şi Richard.

Cei doi au mers pe drumuri separate în anul 2009 şi a fost unul cu rezonanţă puternică, în presa tabloidă.

Larisei i-a fost foarte greu, după divorțul de Marian Drăgulescu, spunând că s-a simțit singură, cu un bagaj și considera că nu va putea crește doi copii.

„M-am simţit singură, cu un bagaj, că nu o să mă descurc să cresc doi copii singură.

Şi pur şi simplu, nu mai vedeam ziua de mâine! Am avut o perioadă de depresie destul de lungă. Cred că şapte ani am fost în depresie!", a spus Larisa Drăgulescu.

Citește și: Ce decizie a luat Larisa Drăgulescu, după ce românii care fac bani pe OnlyFans au intrat în atenția ANAF

Larisa Drăgulescu se confruntă cu o boală dură.
Larisa Drăgulescu se confruntă cu o boală dură.[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

”A fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea.” Neti Sandu, dezvăluiri dureroase despre drama vieții sale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies