Larisa Iordache, cuprinsă de dorul mamei sale: „Mi-e dor să mă zăpăcească, mi-e dor să îmi spună că nu am făcut aia bine, că nu i-a plăcut aia. Aveam și momente în care eram pe un piedestal.”

Larisa Iordache, cuprinsă de dorul mamei sale
Larisa Iordache

Gimnasta a făcut mărturisiri emoționante despre femeia care i-a dat viață.

Larisa Iordache trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, așteptând cu nerăbdare să devină mamă pentru prima dată. Cu toate acestea, perioada frumoasă din viața sa este încercată de dorul mamei sale. Gimnasta și-a pierdut mama în urmă cu 3 ani, iar de atunci și până acum a fost încercată în repetate rânduri de dorul femeii care i-a dat viață și care i-a fost alături în cele mai dificile momente din viața sa.

Acum, invitată în cadrul podcastului „Un podcast”, sportiva și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri emoționante despre mama sa.

Ce i-ar spune Larisa Iordache mamei sale?

Citește și: Cine este Larisa Iordache. „Mama își dorea foarte tare să fac un sport pentru că eu eram foarte agilă, agitată.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Larisa Iordache, cuprinsă de dorul mamei sale
Larisa Iordache[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Larisa Iordache, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Doamna Mariana Bitang și domnul Bellu mi-au salvat cariera”

Larisa Iordache a dezvăluit că nu are un lucru anume pe care să i-l spună, ci pur și simplu își mai dorește ca aceasta să îi răspundă atunci când vorbește cu ea.

Mi-aș fi dorit să mai vorbesc cu ea, să mă mai sune de 5 ori și să îi închid, să îmi dea mesaj: „Ai o mamă, nu uita de ea.” Avea o vorbă ea și vorbea cu „fă” cu noi. Zicea: „Lasă fă că o să îți aduci aminte de mine, să vezi tu. O să îți fie dor să te sun de să te zăpăcesc.” Eu îi spuneam că mă sună și mă zăpăcește, că am treabă și să mă lase în pace, iar ea îmi zicea că o să îmi fie dor să mă sune până

mă zăpăcește. Da, mi-e dor să mă zăpăcească, mi-e dor să îmi spună că nu am făcut aia bine, că nu i-a plăcut aia. Aveam și momente în care eram pe un piedestal și nu mă mai cobora nimeni de acolo. Nu sunt lucruri pe care aș fi vrut să i le spun, să i le comunic. În general aș fi vrut să vorbesc cu ea, să îmi răspundă că de vorbit, vorbesc cu ea
.”, a declarat gimnasta.

Larisa Iordache, cuprinsă de dorul mamei sale
Larisa Iordache[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum se menține Monica Anghel în formă? Trucul pe care îl aplică atunci când își dorește să mănânce o prăjitură: „Mai am mici ieșiri din decor, dar când le am, le am foarte calculate.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Cele 4 zodii care trec ușor peste o despărțire. Se poartă ca și nimic nu s-ar fi întâmplat

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies