Larisa Iordache s-a logodit! Cine este norocosul

Larisa
Larisa

Gimnasta s-a fotografiat cu inelul de logodnă.

Bucurie imensă pentru una dintre cele mai îndrăgite sportive din România. Larisa Iordache s-a logodit cu noul iubit, la doar câteva luni după despărțirea de Roland Modoran.

Cunoscuta gimnastă și-a găsit fericirea în brațele lui Victor Simion, la câteva luni de la despărțirea de Roland Modoran.

Noul iubit este cel care a dat marea veste pe rețelele de socializare. El ar fi cerut-o în căsătorie pe sportivă pe pagina de Instagram.

Bărbatul a postat o fotografie în care apare alături de Larisa Iordache.

Citeste si: Se căsătorește, după 20 de ani de relație: „Urmează să punem foarte multe la cale”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Nuntă fastuoasă la Casa Regală! Regina a anunțat când va avea loc marele eveniment

Citeste si: Simona Halep a decis: când se logodește cu Toni Iuruc? Când face copii? Când se lasă de tenis? Românii vor plânge după ea EXCLUSIV

Cu fața pe jumătate acoperită, Larisa poartă inelul de logodnă, de care este foarte mândră, semn că cei doi sunt în culmea fericirii.

Larisa
Larisa

Larisa Iordache s-a iubit cu gimnastul Ronald Modoran

Înainte de a fi cu Victor, Larisa s-a iubit cu Ronald Modoran. Cei doi au pus punct poveștii de dragoste în urmă cu câteva luni, însă au rămas prieteni extrem de buni, mai ales că profesează în același domeniu.

„Ne-am despărțit în iarnă, acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate.

Roland este gimnast, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem. Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape. Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de ok și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie ok între noi, mai bine acum decât mai încolo”, a declarat Larisa Iordache pentru libertatea.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Nuntă fastuoasă la Casa Regală! Regina a anunțat când va avea loc marele eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies