Nuntă fastuoasă la Casa Regală! Regina a anunțat când va avea loc marele eveniment

Prințesa Beatrice
Prințesa Beatrice

Prințesa Beatrice se mărită cu alesul inimii ei.

Prinţesa Beatrice a Marii Britanii, fiica cea mare a ducelui şi ducesei de York, s-a logodit cu milionarul Edoardo Mapelli Mozzi, un magnat din industria imobiliară.

Astăzi, Casa Regală a Marii Britanii au anunțat când va avea loc marele eveniment. Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au început o relaţie în toamna anului 2018, iar tabloidele britanice au început imediat să publice o serie de articole care vorbeau despre căsătoria iminentă a cuplului, iar astăzi fanii celor doi au aflat vestea cea mare.

Potrivit unui comunicat oficial al Familiei Regale, nunta va avea loc vineri, 29 mai 2020. Regina le-a dat permisiunea celor doi ca ceremonia să aibă loc la Capela Regală, de la Palatul St. James, iar ceremonia va fi urmată de o recepție privată oferită de Regină, în grădinile Palatului Buckingham.

Prințesa Beatrice
Prințesa Beatrice

Citeste si: Kate Middleton, însărcinată? Ce spune Regina despre cel de-al patrulea nepot din partea prințului William

Citeste si: Prinţul Harry: Chiar nu a existat altă opţiune. Vreau să clarific că nu fugim

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Kate Middleton arată la fel de bine ca înainte să fie mamă. Ducesa a purtat o rochie de acum 8 ani!

Vestea fericită vine la numai câteva săptămâni după ce Meghan Markle și prințul Harry au decis să se retragă în Canada și să fie independenți, renunțând astfel la îndatoririle regale.

Prințul Harry, dezamăgit de reacția Reginei, după ce a anunțat retragerea: „Din păcate...”

Fiul cel mic al prințesei Diana și soția sa, Meghan Markle, au hotărât să iasă din Casa Regală și să fie independenți, chiar dacă acest lucru vine cu o mulțime de schimbări în viața lor.

Aflat la un dineu caritabil de la Londra, prințul Harry a avut o primă reacție:

Decizia pe care am luat-o pentru mine şi soţia mea nu a fost luată uşor”, ci după „luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări”, explică ducele de Sussex într-un discurs susţinut în faţa invitaţilor la un dineu caritabil de la Londra scuzându-se că nu a procedat întotdeauna bine.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Palatul Buckingham şi regina Elisabeta a II-a au anunţat că Harry şi Meghan nu vor mai utiliza titlurile de “alteţe regale” şi nu vor mai beneficia de fonduri publice.

Prințul Harry, dezamăgit de discuțiile purtate cu Regina
În discursul său de la dineul caritabil organizat de organizaţia Sentebale, Harry a spus că rezultatul final nu a fost cel pe care şi l-a dorit.

Speranţa noastră a fost de a continua să o slujim pe regină, Commonwealth-ul şi asociaţiile mele militare fără finanţare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil”, a spus prinţul Harry, care era al şaselea în ordinea succesiunii la tron.

„Am acceptat acest lucru ştiind că nu schimbă cine sunt sau cât sunt de dedicat. Dar sper că asta vă ajută să înţelegeţi la ce s-a ajuns, că mă voi retrage din tot ceea ce am cunoscut vreodată pentru a face un pas înainte spre ceea ce sper că va fi o viaţă mai liniştită ”, a adăugat el.

foto: Hepta.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Meghan Markle, declarație șocantă după ce a renunțat la tilul regal „Ei nu vor să schimbe...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies