Larisa Judele de la "Puterea Dragostei" a fost hărțuită! Cine este bărbatul misterios?!

larisa judele hartuita
Larisa Judele a fost una dintre cele mai apreciate concurente

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” se pare că a trecut prin momente tulburătoare. Larisa Judele a fost hărțuită de un bărbat misterios.

Frumoasa Larisa Judele, fostă concurentă al show-ului "Puterea Dragostei" a avut parte de momente de teroare. Se pare că fata ar fi fost hărțuită verbal de unul dintre urmăritorii ei.

Larisa Judele, hărțuită pe rețelele de socializare

Un bărbat necunosut a făcut o obsesie pentru Larisa, încercând să vorbească insistent cu frumoasa fată. După ce aceasta l-a blocat pe toate rețelele, el a cotinuat să-și creeze conturi false pentru a putea s-o abordeze în continuare.

Citeste si: Rupert Grint din Harry Potter, prima imagine cu fiica sa

“I s-a pus pata pe mine, dar la modul nasol. Îmi scrie email-uri în care spune că Dumnezeu a decis să fim împreună, că a auzit corul îngerilor, din-astea… E clar, este puțin dezechilibrat, puțin cam tare, și mă hăituiește acum.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

larisa judele concurenta hartuita
Larisa Judele are probleme cu un bărbat misterios[Sursa foto: Instagram Larisa Judele]

E blocat pe Facebook și Instagram, dar și-a făcut câteva conturi false, îmi scrie de pe ele, mă prind imediat că e tot el, are același discurs. Sunt, efectiv, terminată, mă simt abuzată de acest om”, a declarat Larisa.

Citeste si: Cătălin Botezatu a ajuns iar la spital! Cum se simte cunoscutul designer

Se pare că bărbatul nu este la prima abatere. Prietenele Larisei au avut parte de același tratament din partea hărțuitorului.

larisa judele hartuire
Larisa Judele are mii de fani pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Larisa Judele]

“I-a scris unei prietene de-ale mele cu care am tot apărut pe Instagram. I-a spus că e psiholog și că vrea să se întâlnească cu ea. Mi-a scris că știe și ce fac în timpul liber, mi-e frică să mai ies și pe stradă acum, dacă mă pândește pe undeva și îmi face ceva? Cred că, până la urmă, o să apelez la Poliție, să primească un ordin de

restricție ceva, că așa nu pot să trăiesc”, a mai spus fosta concurentă de la "Puterea Dragostei".

Larisa Judele a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la "Puterea Dragostei", iar mai apoi fanii au continuat s-o aprecieze și să-i comenteze fiecare fotografie pe care aceasta ar fi postat-o pe social media.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

După despărțirea de iubit se mută din oraș. Andreea Pirui de la "Puterea Dragostei", decizie radicală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies