“Lasă-mă, nu mă da de gol!” Mama Geta și-a dat în vileag fiul. Culiță Sterp, surprins în compania altei femei

“Lasă-mă, nu mă da de gol!” Mama Geta și-a dat în vileag fiul. Culiță Sterp, surprins în compania altei femei
Mama Geta și-a dat în vileag fiul. Culiță Sterp, surprins în compania altei femei

Culiță Sterp a fost dat de gol chiar de mama Geta. Cântărețul a fost văzut în prezența unei domnișoare, iar mama acestuia a fost de față la întreaga situație.

Culiță Sterp se află printre cei mai iubiți cântăreți de muzică de petrecere din țară. Artistul a reușit să ajungă la sufletul oamenilor, care îl urmăresc zi de zi, într-un număr mare în mediul online. Totodată, familia Sterp a ajuns să fie extrem de îndrăgită de oameni, și urmărită îndeaproape. Mama Geta se numără printre cele mai apreciate mame de pe rețelele de socializare. 

Citește și: “Veniți cu cântatul?” Culiță Sterp, conversație cu o bătrânică care l-a oprit din drum

Mama Geta și-a dat în vileag fiul. Culiță Sterp, surprins în compania altei femei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Îl las în pace că nu îi arde.” Sebastian Crăciunescu, iritat după ce Geta Sterp l-a dus din nou la oi

Culiță Sterp, surprins cu o altă femeie

Culiță Sterp trece în prezent prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lui, mai ales de când are un copil, viața artistului s-a schimbat complet, timpul liber, care este destul de limitat, și-l petrece împreună cu fiul său și viitoarea lui soție.

Pe plan profesional îi merge foarte bine, cântările nu lipsesc, fie în țară, fie peste hotare. Recent, artistul a menționat că filmează un clip video pentru o nouă melodie. Din primele detalii, în clip va apărea și mama Geta, cea care a spus că este ”cel mai mare gagicar”, în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: “O să-mi fac și eu o familie cu o altă femeie.” Iancu Sterp, dezvăluiri sincere despre relația cu Denisa Coțolan

Mama Geta și-a dat în vileag fiul. Culiță Sterp, surprins în compania altei femei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Eu sunt sătul de distracții.” Iancu Sterp, declarații despre prima ceartă din viața de cuplu

”Băi, frații mei, deci așa ceva n-am văzut în viața mea.

(n.r e cel mai mare gagicar) Lasă-mă, ho, nu mă da de gol. Am venit acasă și nu mai pot să le aud, fraților. Mama pe o parte, ea pe alta, e ca în viață. Când vii acasă și te ia și mumă-ta, te ia și muierea, te ia și soacra”, a spus Culiță Sterp.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Culiță Sterp a fost văzut cu o brunetă, internauții întrebându-se care va fi reacția iubitei artistului când va vedea imaginile cu cealaltă femeie. Pentru a nu dau frâu liber speculațiilor, Culiță a lămurit lumea cu faptul că domnișoara face parte din proiectul la care lucrează, după ce în urmă cu puțin timp a postat pe rețelele de socializare că este în căutarea unei fete care să joace în noul său clip muzical. Admiratorii

nu trebuie să se îngrijoreze, relația lui Culiță Sterp cu iubita lui merge perfect, cei doi urmează să facă pasul cel mare și, totodată, plănuiesc să devină pentru a doua oară părinți.

Citește și: „Deocamdată stau.” Iancu Sterp, despre motivul pentru care nu a mai intrat în cușca MMA

Mama Geta și-a dat în vileag fiul. Culiță Sterp, surprins în compania altei femei[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

“Îl las în pace că nu îi arde.” Sebastian Crăciunescu, iritat după ce Geta Sterp l-a dus din nou la oi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies