“O să-mi fac și eu o familie cu o altă femeie.” Iancu Sterp, dezvăluiri sincere despre relația cu Denisa Coțolan

“O să-mi fac și eu o familie cu o altă femeie.” Iancu Sterp, dezvăluiri sincere despre relația cu Denisa Coțolan
Iancu Sterp, dezvăluiri sincere despre relația cu Denisa Coțolan

Iancu Sterp și partenera lui de viață au decis să fie într-o relație în urmă cu câteva luni, după o pauză de aproape 7 ani de la prima încercare.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au regăsit după o lungă perioadă în care cei doi au fost separați. Tinerii au avut o scurtă relație amoroasă în liceu, care s-a sfârșit destul de repede, însă nu același lucru se poate spune și despre sentimentele acestora. Cei doi au hotărât cu câteva luni în urmă să își mai ofere o șansă relației lor, și să continue ceea ce au început în perioada adolescenței, în care încă se aflau în liceu.

Iancu Sterp, invitat în cadrul unei emisiuni, a făcut declarații despre iubita sa, spunându-le admiratorilor săi detalii despre cum au decis să fie într-o relație pentru a doua oară. De la discuții destul de ocazionale, cei doi au ajuns să facă parte din viața celuilalt.

„Noi ne știm din liceu, eu eram clasa a 10-a, iar ea a 9-a și noi am fost împreună atunci. Eram mai mici...

și ne-am despărțit din niște prostii. Am tot păstrat legătura, ea a avut o altă relație lungă, de șapte ani.(...) Rar așa, de Crăciun și vara vorbeam. De Crăciun se așezau astrele să vorbim noi și vara mai vorbeam. Acum, pentru că nu puteam să stingem focul ăsta dintre noi am zis să facem pasul ăsta și noi dacă suntem îndrăgostiți unul de altul e păcat să stăm cu persoana greșită.
S-a adeverit să fim împreună, ceea ce eu îmi doream foarte mult încă din liceu, la fel și ea. Chiar vorbeam cu ea zilele trecute, că nu ne vine să credem că suntem împreună. Chiar îmi spuneam că asta este, chiar dacă-mi era gândul numai la ea, asta este, o să-mi fac și eu o familie cu o altă femeie, dar a ieșit ca în filme, ca în telenovelele spaniole”
,
a povestit Iancu Sterp.

Citește și: “Eu sunt sătul de distracții.” Iancu Sterp, declarații despre prima ceartă din viața de cuplu

Iancu Sterp, dezvăluiri sincere despre relația cu Denisa Coțolan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Deocamdată stau.” Iancu Sterp, despre motivul pentru care nu a mai intrat în cușca MMA

Cum a ajuns Iancu Sterp să formeze un cuplu cu Denisa, după o pauză de 7 ani

Iancu și Denisa Coțolan au decis să fie din nou un cuplu după un schimb de mesaje, atunci când tânărul și-a găsit curajul și a chemat-o pe actuala lui parteneră pe afară, acesta fiind și momentul în care relația amoroasă dintre ei s-a legat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Într-o seară, parcă ea mi-a dat mesaj, eu eram puțin amețit după o petrecere și am prins curaj și i-am zis să ne întâlnim și i-am zis: „Dacă nu vii acum,

nu ne mai întâlnim”. Din seara aceea a devenit serioasă treaba”, a mai spus Iancu Sterp.

Citește și: Cine este Iancu Sterp. „Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța”

Iancu Sterp, dezvăluiri sincere despre relația cu Denisa Coțolan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Te bat de nu te vezi!” Iancu Sterp, amenințat cu bătaia pe stradă

Cum se înțelege iubita lui Iancu Sterp cu mama Geta 

Iancu Sterp se declară un om extrem de fericit, pentru că mama lui o îndrăgește foarte tare pe Denisa Coțolan. Cele două, noră și soacră, se plac în mod reciproc și se bucură o relație apropiată, în ciuda așteptărilor celor din jur.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Am zis că n-o să duc nicio femeie la mama, dar pe ea am dus-o și s-a îndrăgostit de mai tare de ea ca mine. Mama Geta e foarte fericită și încântată, spre surprinderea tuturor. Ele două se înțeleg foarte bine, Denisa este o fată, e o raritate pentru zilele noastre, este harnică și foarte isteață, este ultimul an la facultate”, a declarat Iancu Sterp.

Iancu, mărturisiri despre nunta cu Denisa

Iancu Sterp și Denisa formează din nou un cuplu de câteva luni, însă, în mod evident, s-au gândit la o posibilă nuntă în viitor. Cu toate că nu au niciun motiv să se grăbească să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, fratele lui Culiță Sterp nu scapă din vedere faptul că nunta poate avea chiar și la anul.

„Mă gândesc și la nuntă, dar deocamdată nu e nimic concret cu nunta. Poate la anul, poate peste doi ani. (...) Eu, dacă nu era să fiu cu Denisa, nu cred că aș fi fost vreodată fericit în dragoste. Nu am simțit pentru nicio fată ce am simțit pentru ea. Faptul că sunt împreună cu ea este cea mai mare fericire pentru mine”, a încheiat Iancu Sterp.

Citește și: Iancu Sterp, veste incendiară despre logodna anunțată în România

Iancu Sterp, dezvăluiri sincere despre relația cu Denisa Coțolan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Deocamdată stau.” Iancu Sterp, despre motivul pentru care nu a mai intrat în cușca MMA

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies