“Te bat de nu te vezi!” Iancu Sterp, amenințat cu bătaia pe stradă

“Te bat de nu te vezi!” Iancu Sterp, amenințat cu bătaia pe stradă
Iancu Sterp, amenințat cu bătaia pe stradă

Iancu Sterp a fost ”amenințat” pe stradă, acesta reușind să imortalizeze întreg momentul cu ”agresorii”, fără a sta pe gânduri. Mai apoi, a postat totul pe rețelele de socializare.

Iancu Sterp, fiul cel mic al mamei Geta, este foarte activ în mediul online, iar tânărul își ține la curent admiratorii cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, în special pe Instagram, acolo unde le mărturisește urmăritorilor atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Citește și: “Ar da orice să îi aducă înapoi.” Ileana Sterp, mesaj emoționant în legătură cu tatăl său

Iancu Sterp, amenințat cu bătaia pe stradă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Am găsit autorii, bate-i să-i bată!” Hoții care au jefuit familia Sterp au fost descoperiți

Recent, fratele lui Culiță Sterp s-a filmat alături de Antonia și de BRomania, despre care a susținut faptul că l-au amenințat, chiar în mijlocul străzii, în București. Însă, un lucru important de știut este că, totul a fost într-un spirit de glumă, iar cei trei au dorit doar să-și amuze la rândul lor fanii de pe rețelele de socializare, ceea ce probabil le-a și reușit, căci momentul a fost foarte comic.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iancu: Băi fraților, m-am pierdut și eu prin București. S-au luat ăștia 2 de mine (n.red Antonia și BRomania), nu știu ce să fac că mă bat.
Antonia: Ai nevoie de ajutor?
Iancu: Păi nu că voi v-ați luat de mine.


Antonia: Te bat! Te bat de nu te vezi!
Iancu: Vă rog eu, aici în Piața Constituției!”, a fost discuția celor trei.

Citește și: „Nu e ceva dureros”. Culiță Sterp, mărturisiri despre intervențiile estetice pe care le-a făcut

Iancu Sterp, amenințat cu bătaia pe stradă  [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Era cazul să mă angajez și eu.” Iancu Sterp și-a surprins toți fanii. Ce a postat tânărul pe rețelele de socializare

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mama Geta, declarații despre iubita lui Iancu Sterp

Iancu Sterp trăiește în acest moment o adevărată poveste de dragoste alături de superba lui iubită, Denisa pe numele ei. Cei doi formează un cuplu de mai bine de câteva luni, și se iubesc din ce în ce mai mult. Relația lor a evoluat frumos și destul de rapid, fiind din ce în ce mai serioasă, căci Iancu chiar a susținut în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, că plănuiește să treacă la următorul pas, și să se căsătorească cu partenera lui de viață.

Mai mult decât atât, tânărul îndrăgostit a prezentat-o pe Denisa și familiei lui, iar mama Geta s-a arătat extrem de încântată de viitoarea noră.

"Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama și cu Geta, de acum Geta își ia zborul de acasă, dar spre surprinderea e ok, se înțelege bine cu mama. Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama.

Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea. Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna." , a declarat Iancu Sterp pentru WOWnews.

Citește și: „Nu mai vin deloc.” Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp în timp ce cânta. Femeia care nu l-a plătit i-a spart un microfon

Iancu Sterp, amenințat cu bătaia pe stradă[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

“Am găsit autorii, bate-i să-i bată!” Hoții care au jefuit familia Sterp au fost descoperiți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies