Iancu Sterp, veste incendiară despre logodna anunțată în România

Iancu Sterp, veste incendiară despre logodna anunțată în România
Iancu Sterp, veste incendiară despre logodna anunțată în România

S-a produs o răsturnare de situație în showbiz-ul românesc. După nunta surorii sale mai mici, admiratorii fostului concurent din cadrul emisiunii Puterea Dragostei așteaptă să facă și el cât mai curând marele pas. Vedeta a publicat câteva fotografii alături de iubita lui, Denisa. Iată despre cine ar fi vorba!

După ce sora lui, Getuța, și-a unit destinul cu Sebastian Crăciunescu, urmăritorii lui Iancu Sterp sunt de părere că mezinul familiei Sterp și-ar putea oficializa relația curând. Mai ales acum, când fostul concurent de la Puterea Dragostei a postat primele fotografii în care apare alături de iubita lui, Denisa.

Citește și: „Nu ne facem dreptate singuri.” Mama Geta, mesaj pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat cine a furat seiful

Vestea incendiară despre logodna anunțată în România[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu mai dau înapoi.” Iancu Sterp este pregătit să se însoare cu Denisa Coțolan

Mama Geta, declarații despre presupusa logodnă a fiului ei cu iubita lui, Denisa

Conform zvonurilor care circulă pe rețelele de socializare, Iancu Sterp și-ar fi luat inima în dinți, și ar fi cerut-o deja în căsătorie pe frumoasa lui iubită.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Wowbiz, mama Geta, părintele lui Iancu, ar fi spus adevărul din spatele speculațiilor. Mama Geta a mărturisit că, într-adevăr, tinerii au plecat într-o excursie la Timișoara, însă, pentru moment, nu se cunosc detalii despre vreo logodnă.
„Numai minciuni! Eu nu știu de așa ceva.”, a spus mama Geta, exclusiv pentru sursa citată, deși a declarat că ar fi foarte fericită, totuși, ca Iancu să se însoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: “Te bat de nu te vezi!” Iancu Sterp, amenințat cu bătaia pe stradă

Vestea incendiară despre logodna anunțată în România[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Ar da orice să îi aducă înapoi.” Ileana Sterp, mesaj emoționant în legătură cu tatăl său

Așadar, mama Geta se consideră cu adevărat o familistă, fiind fericită că atât Culiță, Ileana, cât și Getuța s-au stabilit fiecare la casele lor, fiind împliniți cu partenerii lor de viață. Astfel, ea își dorește ca și mezinul ei, Iancu, să facă pasul cel mare cât mai curând.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mă bucur pentru ei, să dea Dumnezeu să-l însor și pe Iancu la anu’, că eu sunt bucuroasă să se însoare. Familia pentru mine e pe primul plan. Așa concep eu, familia, copiii și să trăiești fericit până la adânci bătrâneți.(…) Mie nu îmi place când aud că se termină relații pentru că nu au mers. Nimeni nu-i perfect. Important e să fim sănătoși și să nu întrecem măsura cu nimic, dar dacă toate sunt cu măsură în viață și se respectă unul pe celălalt e totul bine”,

a spus mama Geta pentru Wowbiz, după nunta fiicei sale.

Citește și: “Am găsit autorii, bate-i să-i bată!” Hoții care au jefuit familia Sterp au fost descoperiți

Vestea incendiară despre logodna anunțată în România[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Nu ne facem dreptate singuri.” Mama Geta, mesaj pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat cine a furat seiful

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies