„Nu mai dau înapoi.” Iancu Sterp este pregătit să se însoare cu Denisa Coțolan

„Nu mai dau înapoi.” Iancu Sterp este pregătit să se însoare cu Denisa Coțolan
„Nu mai dau înapoi.” Iancu Sterp este pregătit să se însoare cu Denisa Coțolan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar dacă până acum nu și-a dorit să renunțe la viața de burlac, se pare că în momentul actual lucrurile au luat o întorsătură.

Iancu Sterp le-a mărturisit tuturor celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare cât de gospodină este iubita lui.

Citește și: „Ai greșit-o rău.” Culiță Sterp, criticat în mediul online, după scandalul care a avut loc la evenimentul din Madrid

Iancu Sterp este pregătit să se însoare cu Denisa Coțolan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan se cunosc din adolescență, mai exact, de când erau în liceu, dar din cauză că erau foarte tineri, povestea lor de dragoste nu a fost foarte serioasă în acea

perioadă.

Cu toate acestea, destinul i-a adus din nou împreună, iar câțiva ani mai târziu s-au regăsit. Cei doi și-au dat seama că sentimentele pe care le-au avut sunt prezente în continuare și au decis să formeze un cuplu.

Din acel moment Iancu Sterp este în culmea fericirii, deoarece o iubește foarte mult pe Denisa și ar renunța la burlăcie pentru ea.

Iancu Sterp a mărturisit, pe canalul de YouTube WOWnews, că povestea lor este de opt ani, doar că nimeni nu știe, deoarece nu erau la TV. Denisa a fost singură fată de care tânărul a fost îndrăgostit și pe care a iubit-o și niciodată nu și-a putut lua gândul de la ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„E poveste lungă. Povestea noastră e de opt ani, numai că nu ne știa nimeni, nu eram la TV. E din liceu, eu eram în clasa a X-a, ea a IX-a, eram mai copii, am fost atunci împreună, eram mai necopți la minte. După care am luat-o pe drumuri un pic separate, dar uite, dacă dragostea este adevărată și mare, până la urmă ne-am intersectat și suntem împreună acum.

A fost singura fată de care am fost îndrăgostit și pe care am iubit-o și de aia niciodată nu mi-am putut lua gândul de la ea. În perioada asta de 7-8 ani cât nu am avut relație, noi ne-am mai dat câte un mesaj, am mai vorbit pe ici, pe colo, aveam scânteia aia, iar acum ne-am mai maturizat și am decis să fim fericiți. Acum suntem bine. A venit din partea amândurora și natural.
Acum vrem să recuperăm timpul pe care l-am pierdut”,
a spus Iancu Sterp pe canalul de YouTube WOWnews.

Iancu Sterp este pregătit să se însoare cu Denisa Coțolan
Iancu Sterp este pregătit să se însoare cu Denisa Coțolan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor. Sora fraților Sterp a fost agresată verbal: “Făcuse spume la gură.”

Când va face Iancu Sterp marele pas

Denisa Coțolan petrece foarte mult timp cu Iancu Sterp, dar și cu familia acestuia, iar mama Geta a ajuns să o privească ca pe propria fiica și consideră că este cea mai potrivită fata

pentru fiul ei.

Iancu Sterp este de aceeași părere ca mama lui, deoarece a postat pe rețelele de socializare că iubita lui este o gospodină desăvârșită și că a tot evitat să se însoare, dar acum nu mai dă înapoi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu nu mai am cuvinte. Ce să zic, am tot evitat să mă însor, dar acum chiar nu mai dau înapoi. Priviți ce gospodină desăvârșită”, a mărturisit Iancu Sterp pe InstaStory.

Cei doi nu au stabilit momentul în care va avea loc marele eveniment și nici alte detalii legate de viitoarea nuntă.

„Nu am stabilit încă nimic legat de nuntă. Nu excludem căsătoria. Ne înțelegem foarte bine.”, a povestit Iancu pentru FANATIK

Iancu Sterp este pregătit să se însoare cu Denisa Coțolan
Iancu Sterp este pregătit să se însoare cu Denisa Coțolan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “O laud și pe ea, pe cuvântul meu.” Mama Geta, răspuns în urma certurilor cu Daniela Iliescu



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Nu e ceva dureros”. Culiță Sterp, mărturisiri despre intervențiile estetice pe care le-a făcut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies