Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță! Prima fotografie cu bebelusul

Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță!
Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță!

Actrița este în culmea fericirii, acum că a venit pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță perfect sănătaosă care a primit din partea medicilor nota 10 la naștere. Iată prima fotografie cu bebelușul:

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a treia oară în urmă cu foarte puțin timp! Vedeta radiază de fericire acum că a venit pe lume fetița ei, cea pentru care a ales un nume de-a dreptul special! Iată prima imagine cu cea mică:

Citeste si: Cristina Dochianu a născut al patrulea copil! Fosta prezentatoare a publicat prima fotografie cu bebelușul

Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță!
Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță![Sursa foto: Instagram]

Laura Cosoi, mamă pentru a treia oară

Fericire fără margini în familia Laurei Cosoi. Vedeta a devenit de curând mămică pentru a treia oară și a publicat prima imagine cu cea mică pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă zi de zi.

Rita și Vera, cele două fetițe pe care le mai are frumoasa actriță, așteaptă cu sufletul la gură să o cunoască pe surioara lor, pentru care părinții au ales un nume special.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, soțul ei, au numit-o pe mezina familiei Lara, după cum a scris chiar vedeta în dreptul fotografiei cu cea mică:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Lara 🤍 Multumim, Doamne 🙏🏻”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Citeste si: Haziran și Luis Gabriel au devenit, oficial, părinți! Iubita artistului a născut un băiețel perfect sănătos

Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță!
Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță![Sursa foto: Instagram]

Când va avea loc botezul bebelușului

În urmă cu mai mult timp, Laura Cosoi a vorbit despre botezul micuței Lara. Vedeta mărturisea că marele eveniment va avea loc la scurt timp după naștere, chiar la biserica unde au fost creștinate și celelalte două fetițe, Rita și Vera.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”, a mai spus Laura Cosoi.

Înainte de a veni pe lume cea de-a treia fetiță, Laura Cosoi a vorbit, pe blogul ei lauracosoi.ro, despre transformările de care a avut parte la nivelul corpului în cele trei sarcini.

„În această perioadă nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcină, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat. Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu. Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut.

La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen. Cel puțin la început, aveam stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare, de anxietate și entuziasm. Însă, pe măsură ce sarcina avansa, descopeream cu uimire ce experiență fascinantă traversez”, a povestit actrița.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Beatrice Olaru a născut a doua oară! „Andrei s-a hotărât să vină mai repede pe lume!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies