Laura Cosoi, momente dificile înainte de a deveni mamă pentru a treia oară: „O stare de greață continuă”

Laura Cosoi
Laura Cosoi, probleme înainte de naștere

Ce face Laura Cosoi, cu doar câteva săptămâni înainte de a deveni mamă din nou. Cu ce probleme se confruntă.

Laura Cosoi urmează să devină mamă pentru a treia oară peste numai câteva săptămâni. Frumoasa vedetă a recunoscut că se confruntă cu probleme serioase de sănătate și, spre deosebire de primele două sarcini, acum are o problemă care nu îi dă pace.

Actrița a dezvăluit că până și ghimbirul, care era aliatul ei, a fost depășit de situație.

Chiar dacă nu a fost nevoită să stea la pat, Laura Cosoi a recunoscut faptul că se confruntă de luni de zile cu grețuri continue și că nici ceaiul de ghimbir nu mai este eficient, așa cum

s-a întâmplat la primele două sarcini.

Citeste si: Laura Cosoi, fotografie emoționantă cu burtica de gravidă! Actrița va deveni în curând mamă pentru a treia oară

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Dacă primele două sarcini au fost cumva asemănătoare, de dată asta a fost diferit, în sensul că în primul trimestru mi-a fost mai rău.

Nu am stat la pat, am putut să-mi văd de treaba, dar a trebuit să suport o stare de greaţă continuă. Culmea, asta nu se întâmplă de dimineaţă, ci de pe la 12 până seară, când mă culcam. Iar dacă în trecut ghimbirul era aliatul meu, acum chiar şi ingredientul asta minune a fost frecvent depăşit de situaţie. Dacă mâncam îmi era greaţă, dacă nu mâncam, la fel”, a spus Laura Cosoi, conform okmagazine.ro.

Laura Cosoi insarcinata
Laura Cosoi insarcinata pentru a treia oara[Sursa foto: Facebook]

Ce face Laura Cosoi pentru a se simți mai bine

Pentru a se simți mai bine, Laura Cosoi a apelat la limonada cu ananas.

Citeste si: Laura Cosoi, noi detalii despre sarcină! Vedeta s-a gândit deja la un nume pentru cea de-a treia fetiță: „Avem o idee. Sigur se potrivește”

„Au fost momente destul de delicate, pentru că am avut repetiţii şi am fost şi în turneu prin ţară.

Aşa că am încercat să gestionez situaţia cât am putut de bine că să nu mi se facă rău pe-acolo, pe unde eram. Avem tot timpul ceva la mine să ronţăi şi de dată asta m-am descurcat bine cu limonadă cu ananas. Mâncăm felii de ananas, beam compot de ananas şi îl combinăm şi cu lămâie”, a mai spus Laura Cosoi.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies