Laurențiu Reghecampf, mesaj subtil pentru Anamaria Prodan? „Va veni un moment când...”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Antrenorul Craiovei postează un mesaj pe noul lui cont de socializare, după ce în urmă cu doar câteva zile l-a închis pe cel precedent!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află acum în plin proces de divorț, după ce au fost împreună 15 ani de zile. Inițiativa de a semna documentul oficial a venit chiar din partea antrenorului de fotbal, care a și anunțat public separarea de sexy-impresară. Reghe a depus deja actele la tribunal, iar acum așteaptă ca viitoarea lui fostă soție să le semneze.

Citeste si: Anamaria Prodan, noi atacuri la adresa amantei și primei soții ale lui Laurențiu Reghecampf: „Mare e disperarea și frustrarea lor!”

Laurențiu Reghecampf, mesaj ferm pe Instagram

În urmă cu doar câteva zile, Anamaria Prodan declara, în cadrul unei emisiuni televizate, că nu a primit încă actele de divorț, dar și că este în totalitate împăcată cu ideea că Laurențiu Reghecampf s-a decis să își schimbe radical viața alături de o altă femeie. Mai mult decât atât, impresara susținea că a aflat despre inițiativa antrenorului Craiovei de a divorța chiar de la un polițist care a oprit-o în trafic, asta pentru că cei doi nu ar mai fi vorbit în ultima perioadă de timp.

Laurențiu Reghecampf pare mai mult decât hotărât să pornească pe alt drum alături de noua lui iubită, Corina Caciuc, care ar urma să îi ofere și un copil, ea fiind deja însărcinată în trei luni. În spațiul public apar nenumărate informații potrivit cărora cei doi locuiesc împreună în Craiova, însă antrenorul nu a declarat nimic despre acest lucru.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au avut o vară de neuitat în acest an, dar abia acum au ieșit la iveală mai multe detalii despre vacanțele celor doi.

Pe internet circulă zeci de poze cu cei doi îndrăgostiți din diferite vacanțe și în toate par mai fericiți ca niciodată. Anamaria Prodan a ținut să menționeze faptul că toate aceste imagini ar fi fost trimise către presă de Reghe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Anamaria Prodan se gândește la un nou copil în ciuda complicațiilor din trecut: “Aș mai vrea…”

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc[Sursa foto: Instagram]

Laurențiu Reghecampf, mesaj subtil la adresa impresarei!

La sfârșitul lunii septembrie, antrenorul Craiovei și-a făcut un cont oficial pe platforma de socializare, iar pe data de 30 a avut și primele reacții de la fani. Reghe a început să publice de atunci diferite fotografii în care apare singur, alături de copii sau de persoane apropiate lui, însă nici măcar una în care să fie alături de Ana-Maria Prodan.

Pe de cealaltă parte, reacțiile impresarei la postările acestuia lipsesc și, mai mult decât atât, nici măcar nu se urmăresc reciproc pe Instagram.

Ei bine, Laurențiu Reghecampf și-a șters și acest cont de Instagram, cel mai probabil în urma presiunii media, dar nu a rezistat foarte mult timp fără rețelele sociale. Antrenorul Craiovei și-a recuperat, se pare, un cont mai vechi de Instagram în care avea doar poze cu cei mici și a postat aici un mesaj subtil pentru Anamaria Prodan.

Din postarea lui se poate observa clar că nu mai există cale de întoarcere către cea care i-a fost alături mai bine de 15 ani de zile: „Va veni un moment cand trebuie sa intorci o pagina sau sa inchizi cartea. Momentul 0." 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, anunț în plin divorț! Ce a postat acesta pe noul cont oficial de Instagram

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea Pirui de la Puterea dragostei s-a întors la muncă! Unde este angajată acum blondina

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies