Laurențiu Reghecampf obișnuia să se împrumute la mama Anamariei Prodan? Ce a declarat impresara: „Mama mea a avut avere, mama mea a strâns fiecare ban.”

Laurențiu Reghecampf obișnuia să se împrumute la mama Anamariei Prodan? Ce a declarat impresara: „Mama mea a avut avere, mama mea a strâns fiecare ban.”
Laurențiu Reghecampf obișnuia să se împrumute la mama Anamariei Prodan? Ce a declarat impresara: „Mama mea a avut avere, mama mea a strâns fiecare ban.”

Anamaria Prodan a vorbit despre averea mamei sale, dar și despre împrumuturile pe care le făcea Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan este o cunoscută impresară de fotbal, de la noi din tara. Aceasta a fost și este mereu că o carte deschisă, atunci când vine vorba despre viața sa profesională, dar și despre cea personală. Nu a ezitat niciodată să vorbească despre anumite aspecte din viața ei și a fost sinceră de fiecare dată când a fost întrebată anumite aspecte neștiute de ochii publicului.

Ce a declarat Anamaria Prodan în legătură cu împrumuturile pe care le făcea Laurențiu Reghecampf

Citește și: Anamaria, între Prodan și Reghecampf. Care nume este mai puternic pentru impresară? „A fost cineva înaintea mea, monument.”

laurentiu reghecampf
Laurențiu Reghecampf obișnuia să se împrumute la mama Anamariei Prodan?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cum e viața de tată pentru Laurențiu Reghecampf? Antrenorul și-ar mai dori o fetiță! "Tot mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică că nu am eu chestia asta, fac numai băieți."

Recent, Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul unei emisiuni, acolo unde aceasta a vorbit despre mai multe aspecte legate atât de viața sa profesională, cât și despre cea personală.

Astfel, impresara a dezvăluit  câteva detalii și despre averea mamei sale, dar și despre cum Laurențiu Reghecampf obișnuia să se împrumute de la aceasta.

Citește și: EXCLUSIV| Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”- kanald.ro

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...- stirilekanald.ro

El se baza foarte tare pe mama, pe averea mamei, pe aset-urile mamei, pe terenurile mamei.(...) Ooo, uriașă, asta se și poate demonstra, mama a vândut în boom-ul ăla financiar de exemplu, 6000 de metri de teren, cu vreo 2800 metrul, ori 6000.(...) Plus că mama mea a avut avere, mama mea a strâns fiecare ban(...) probabil că pe acolo, cu tot cu aset-uri, cu case în America, cu drepturi...

(...) Cred că asta m-a supărat foarte tare, cât de tare l-a ajutat mama și l-a iubit, că pe copilul lui, îl sfătuia: „Laur mamă, nu mai bea, Laur, mamă, nu mai face nenorociri, Laur, mamă, femeile de genul ăsta te vor trage în jos, și avem martori. Dacă vezi dosar, uite așa, cu împrumuturile lui Laurențiu personale, de la mama mea. Știi că mama făcea hârtie cu martori, în data de, cutare, Laurențiu Reghecampf a venit la mine...
(...) Numai ce am găsit eu la mama, după ce a murit săraca, vreo 800 și ceva de mii de euro, așa din astea mici, hârtiuțe scrise de mama așa pe jumătate de foaie, pe... unde el semna, în multe semnam și eu. Păi și casa din Belgia tot mama ne-a cumpărat-o.(...) Da, dar noi nu-i dădeam niciodată banii înapoi. Mama întotdeauna a avut chestia asta(...) l-a iubit foarte tare mama și a încercat foarte tare să-i explice că noi aveam în familie...
și Laur a avut în familie niște probleme, și mama explica să nu care cumva să se ducă în zona aia și eu îi spuneam și el îmi spunea mie: „Să nu mă lași niciodată să decad așa, să nu mă lași niciodată să ajung așa!
”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii menționate anterior.

mama anamariei prodan
Laurențiu Reghecampf obișnuia să se împrumute la mama Anamariei Prodan?[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum e viața de tată pentru Laurențiu Reghecampf? Antrenorul și-ar mai dori o fetiță! "Tot mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică că nu am eu chestia asta, fac numai băieți."

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Reacția lui Robert Negoiță în scandalul dintre Nicușor Dan și Daniel Băluță: „Nouă ne-au scos palmierii”

VIDEO Kiprianos face pași către Virginia! Ce nu acceptă concurenta, într-o relație: "Am mai dat șanse că au fost mai multe... „certuri” între noi, dar asta a pus capac, adică nu..."

Cum arăta Inna în adolescență? O mai recunoști? S-a transformat radical!

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies