Laurette, anunț de ultim moment! „Mi-am schimbat numele, am ales un om bun!”

Laurette
Laurette a făcut o glumă picantă cu fanii săi.

Laurette, una dintre cele mai râvnite femei din România, a luat pe toată lumea prin surprindere când, în urmă cu doar câteva ore a lăsat să se înțeleagă că... s-a măritat!

Laurette, una dintre cele mai frumoase și dorite femei din România, a stârnit numeroase controverse în urmă cu doar câteva ore, după ce a postat un mesaj total neașteptat pe rețelele de socializare. Frumoasa brunetă nu se afișează prea des și fiind o fire discretă, internauții- bunii săi prieteni virtuali, se buură când primesc informații noi despre viața sa privată.

Citeste si: Blestemul asistentelor TV! Emily Burghelea nu e prima victimă! Bătute, umilite în public și abuzate în direct!

Laurette
Laurette Atindehou la un shooting de promovare.[Sursa foto: Facebook Atindehou Innocencia Laurette]

Totuși, astăzi, Laurette a lăsat să se înțeleagă că... s-a măritat! Da, ați citit bine! Foarte multe persoane au crezut că Laurette și-a unit destinul cu cel al unui „om bun”, așa cum l-a descris chiar ea, iar mesageria superbei vedete a fost inundată de persoanele care doreau să o felicite!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Laurette s-a măritat?! Toate detaliile despre postarea msiterioasă care a șocat internauții

Dacă pe măsură ce începeai să citești mesajul postat de Laurette, pe rețelele de socializare, simțeai nevoia să o feliciți pe frumoasa brunetă pentru că și-a unit destinul cu bărbatul visurilor sale, odată ce textul a ajuns la final simți nevoia să iei o gură de aer, pentru că vei fi râs copios!

Citeste si: Laurette, bolnavă de coronavirus? Vedeta și-a speriat fanii la miezul nopții: „Fața atunci când primești o veste proastă de sănătate”

Laurette Atindehou
Laurette a făcut o glumă cu fanii săi. Internauții au „gustat-o” din plin![Sursa foto: Facebook Atindehou Innocencia Laurette]

Laurete și-a indus fanii în eroare, însă totul a fost doar o glumă! Fanii lui Laurette știu cât de hazlie și pusă mereu pe șotii este vedeta TV, motiv pentru care foarte mulți s-au amuzat copios pe tema textului! La polul opus au existat chiar și persoane care au regretat faptul că textul a fost o simplă glumă, pentru că s-ar fi bucurat nespus dacă bruneta lor

preferată și-ar fi găsit omul perfect.

„De azi mi-am schimbat numele dar în același timp vreau să-mi schimb și destinul.... am ales un om bun și minunat care a fost mereu lângă mine atat la bine, cât și la greu... un om care merita toată iubirea și respectul meu... un om care nu s-a lăsat bătut și a luptat din răsputeri să-i fiu alături... un om bun și credincios de asta aveam nevoie....<Am

glumit>”, a fost mesajul transmis de Laurette, pe rețelele sale de socializare.

Citeste si: Laurette trebuie să se opereze de urgență! „Am izbucnit în plâns în fața doctorului!”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor deveni părinți?! „Sarcină ușoară!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies