Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească: „Nu rezistăm unul fără celălalt!”

Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească
Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească

Laurette este mai pregătită ca niciodată să facă marele pas împreună cu partenerul ei, celebrul fotbalist Magaye Gueye!

După ce o bună perioadă de timp a fost în centrul unor subiecte controversate, frumoasa Laurette pare că și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele fotbalistului Magaye Gueye. O face fericită în fiecare zi, iar pentru asta mulatra este pregătită să treacă la pasul următor, afirmând faptul că au mari planuri de viitor împreună. 

Citeste si: Jessie Cave este însărcinată din nou! Actrița din Harry Potter va deveni mămică pentru a patra oară

Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească
Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească[Sursa foto: Instagram]

Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească

Fotbalistul a ieșit pozitiv în urma unui test antidopping și a fost retras de la Dinamo, iar acum locuiește în Paris, acolo unde este vizitat frecvent de iubita lui, Laurette. Chiar și în această situație, cei doi au discutat deja despre căsătorie și își doresc și un copil.

Recent, diva a vorbit despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață și spune că își dorește din tot sufletul să construiască o familie cu el și că visează să aducă

pe lume un băiețel. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună.

Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute,  noi nu ne-am despărțit”, a spus ea la podcastul „Fără filtre” cu Alina Ionescu.

Citeste si: Marisa Paloma, prima imagine cu fetița sa! Tânăra mămică a surprins chipul micuței

Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească
Laurette și Magaye Gueye vor să se căsătorească[Sursa foto: Instagram]

Laurette și Magaye Gueye se iubesc nespus de mult și au planuri foarte mari de viitor, însă nu vor să grăbească lucrurile, mai ales când vine vorba despre căsătorie.

„Nu rezistăm unul fără celălalt, chiar dacă eu sunt aici și el acolo. Iubirea e mai intensă atunci când te vezi mai rar. Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum” , a mai spus ea în cadrul aceluiași podcast.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Laurette și Magaye Gueye, surprinși în ipostaze intime la munte

La începutul anului, Laurette și Magaye Gueye au fost acompaniați în escapada lor la munte de una dintre prietenele frumoasei mulatre, iar scenele în care au fost surprinși cei trei i-au uimit pe fani.

Într-o seară, vedetele au decis să se relaxeze în jacuzzi-ul de la hotelul în care erau cazați, iar pentru că erau singuri, senegalezul le-a îndemnat pe cele două prietene să-și arate formele în toată splendoarea lor.

După scenele de la hotel, fotbalistul a făcut câteva afirmații mai puțin plăcute, însă Laurette a sărit în apărarea lui și a spus că Magaye Gueye este mai glumeț din fire. 

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în... de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt... mele, ai văzut?! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”,

spunea el într-o filmare prezentată de  prosport.ro   



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Liviu Dragnea a dispărut după despărțirea de Irina Tănase: „A văzut negru în fața ochilor și a plecat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies