Laurette și iubitul ei s-au despărțit?! Ce a dat-o de gol pe vedetă?

laurette iubit
Laurette a postat un mesaj pe rețelele de socializare care lasă să se înțeleagă că s-a despărțit de iubitul ei

Laurette a postat un mesaj pe rețelele de socializare care a dat-o de gol în fața fanilor. S-a despărțit de iubitul ei?

Când toată lumea credea că Laurette și iubitul ei se îndreaptă cu pași repezi spre altar, vedeta a lăsat câteva mesaje care i-au dus pe fani cu gândul la despărțire.

Laurette și iubitul ei s-au despărțit?!

Laurette își anunța fanii în urmă cu puțin timp că este extrem de îndrăgostită și că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Deși a ieșit din lumina reflectoarelor, frumoasa mulatră postează destul de des fotografii pe rețelele de socializare.

Citeste si: Secretul lui Laurette! Unde a locuit ”fotomodelul de ciocolată” în copilărie și ce viață de coșmar a avut acolo

"Haideți că glumesc, gata, trebuie să fiu serioasă și eu. Nu pot să spun ce se întâmplă în viața mea amoroasă, vreau să îmi țin viața privată departe de ochii lumii, chiar dacă a ajuns în spațiul public, vreau să o țin pentru mine.

Acum iau lecții de franceză ca să comunicăm mai bine”, a precizat Laurette acum ceva timp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Laurette și iubitul ei, Magaye Gueye, jucător al echipei Dinamo, anunțau acum ceva timp că vor face nunta și au surprins pe toată lumea cu acest anunț. 

”M-a cerut în urmă cu două luni și jumătate. E serios, eram la masă. El ține foarte mult la mine”, declara Laurette.

Citeste si: Laurette trebuie să se opereze de urgență! „Am izbucnit în plâns în fața doctorului!”

Acum, Laurette a postat o serie de fotografii la care a adăugat câteva texte destul de triste, semn că vedeta suferă din dragoste.

„Sunt de părere că toți ne naștem optimiști și pozitivi, însă aceste calități se pierd pe drumul spre maturitate, atunci când ne lovim de diferite greutăți, dar și de anumiți oameni care s-au grăbit să înlocuiască optimismul și pozitivitatea cu pesimismul și negativitatea. Însă, cu puțină voință te poți păstra pe drumul cel bun.”, a spus Laurette.

laurette declaratii
Laurette a vorbit despre relația cu iubitul ei și i-a făcut pe fani să creadă că s-au despărțit[Sursa foto: Instagram Laurette]

Conform unor surse apropiate cuplului, cei doi deja nu mai locuiesc împreună și au decis că trebuie să meargă pe drumuri diferite ale vieții.

Chiar dacă fanii mulatrei erau extrem de fericiți s-o vadă împlinită și bucuroasă, acum cei mai mulți dintre ei empatizează cu durerea resimțită de vedetă.

"De două luni și jumătate îmi place și fotbalul și fotbaliștii. Sunt foarte bine și fericită, dar și liniștită. Nu s-a întâmplat nimic deosebit pentru populație, încă nu sunt luată, sunt liberă, depinde cine întreabă”, spunea Laurette.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Majda a fost șocată de nominalizarea lui Jador! Declarații fără perdea după eliminare: „Când am fost în mare cu...”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies