Lavinia Pîrva a publicat primele imagini cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva a publicat primele imagini cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică
Lavinia Pîrva a publicat primele imagini cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică

Astăzi, la mai bine de o săptămână de când a devenit mămică, Lavinia Pîrva a publicat primele imagini cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică.

Momentul emoționant filmat de artistă a fost însoțit de un mesaj în limba engleză, iar fanii săi au copleșit-o cu numărul mare de mesaje transmise atât pe rețelele de socializare, cât și în privat.

În vârstă de 34 de ani, Lavinia Pîrva trăiește una dintre cele mai frumoaseexperiențe din viața sa… aceea de a fi mamă. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a profitat de vremea frumoasă care a fost astăzi și l-a scos la aer curat, în grădina vilei în care locuiește pe micul ei prinț, Alexandru.

Cântăreața l-a filmat pe fiul ei în timp ce dormea în cărucior, însă, ea a ales un unghi astfel încât să nu i se vadă fața bebelușului, ci doar puțin din piciorușe.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: De ce s-a îngrăşat atât de mult Lavinia în timpul sarcinii? Vezi ce problemă chinuitoare a avut artista şi cum i-a afectat viaţa! "Picioarele şi mâinile umflate"

Când a urcat pe contul său de Instagram înregistrarea Lavinia Pîrva a scris mesajul: “(…) #garden #home (n.r.: #grădină #acasă)”. Deși a născut pe 16 mai, vedeta încă primește gânduri frumoase din partea susținătorilor ei. “Recuperare ușoară, doamnă! Sănătate copilului! ❤️”, “Multă fericire și sănătate atât bebelușului, cât și vouă, minunați părinți!!!!”, “Vă doresc să fiți stră-stră-bunicii lui Alexandru. ??” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți la prima poză în care apare alături de soțul ei după ce au devenit părinți.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mara Bănică a slăbit 15 kilograme în două luni şi jumătate: "M-am apucat de o DIETĂ" A dezvăluit MENIUL COMPLET

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies