Lavinia Pîrva o copiază din nou pe Andreea Marin? Ce a făcut soția lui Bănică jr. la ”Cerbul de aur” de i-a contrariat pe mulți

Lavinia Pîrva  o copiază din nou pe Andreea Marin? Ce a făcut soția lui Bănică jr. la ”Cerbul de aur” de i-a contrariat pe mulți
Lavinia Pîrva o copiază din nou pe Andreea Marin? Ce a făcut soția lui Bănică jr. la ”Cerbul de aur” de i-a contrariat pe mulți

Lavinia Pîrva se comportă la fel ca Andreea Marin în căsnicia cu Ștefan Bănică jr., mai ales în perioada concertelor importante, cum ar fi Festivalul ”Cerbul de aur”

Nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni faptul că Lavinia Pîrva și Andreea Marin par a fi trase la indigo, firește în variante de ani diferiți! De altfel, de-a lungul timpului, despre prima s-a spus foarte mult că seamănă leit cu zâna Surprizelor, la chip, dar și la atitudine.

O perioadă, culmea, cele două urmau aceeași linie, atât de look- părul negru, strâns în coc, sau coafat la fel, ușor lejer, prins la spate-, dar și vestimentar.

De pildă, au existat și evenimente, la intervale de timp scurte, la care Lavinia și Andreea au purtat pur și simplu același tip de rochie, în aceeași culoare. Este deja celebră ținuta verde elegantă, lungă, pe corp, cu dantelă, model purtat de divele lui Ștefan Bănică la party-uri importante! Lista de asemănări ar putea continua, mai ales în cazul ședintelor foto, unele dintre ele aproape identice.

Lavinia Pîrva a copiat-o pe Andreea Marin la ”Cerbul de aur”? Ce au spus oamenii de la fața locului

De la un timp însă, situația se schimbase și, fiecare dintre cele două frumoase vedete încercau să meargă pe drumul său. Actuala doamnă Bănică avea propria personalitate, în special de când a rămas însărcinată, iar Andreea Marin a preferat să se concentreze doar pe  proiectele ei și nu a prea mai apărut în prim-plan.

În atari condiții, nimeni nu a mai vorbit pe tema asemănărilor, ba chiar s-a abandonat subiectul!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Minodora, mesaj dur: ”Puneți mâna și munciti, dacă vreți să aveți ”banii” Minodorei!”

Citeste si: De la prințesa razboinică, la zeiță în apele mării. Transformarea uluitoare a vedetei de la Exatlon!

Până de curând, când Lavinia Pîrva a copiat-o pe Andreea Marin din nou la ”Cerbul de aur” după părerea clevetitorilor de la fața locului. Drept dovadă, cei aflați la cel mai mare festival muzical international al anului au spus că soția lui Ștefan Bănică jr. a participat la eveniment, la show-ul bărbatului său, și s-a comportat fix ca Marin în anii trecuți. ”A stat în primele rânduri, la fel ca Andreea pe vremea când se ducea la concertele lui Ștefan de Crăciun, și s-a făcut remarcată de toți, prin felul în care s-a mișcat și s-a distrat.

Mai mult, s-a pozat și cu oameni din lumea artistică, apropiați bărbatului ei”, au dezvăluit persoane de la spectacol.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies