Lavinia Pîrva, prima imagine cu bebelușul său: „Minunea vieții mele...”

Lavinia Pîrva, prima imagine cu bebelușul său
Lavinia Pîrva, prima imagine cu bebelușul său

Lavinia Pîrva, prima imagine cu bebelușul său. După un an în care l-a ținut ascuns de ochii publicului, artista l-a prezentat tuturor pe micuțul Alexandru.

Lavinia Pîrva trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Se iubește cu unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, iar în urmă cu un an a devenit mama unui băiețel care le-a împlinit familia.

Încă de la începutul relației cu Ștefan Bănică, Lavinia a preferat să fie extrem de discretă în legătură cu viața sa personală, așa că fanii au avut o mare surpriză atunci când au aflat că s-au căsătorit în secret la Balcic.

În luna mai 2019, Lavinia și Ștefan Bănică au devenit părinții lui Alexandru.

Lavinia Pîrva, prima imagine cu micuțul Alexandru. Băiețelul este blond

Lavinia Pîrva a decis să posteze prima fotografie cu fiul său de un an și o lună, Alexandru pe care îl are cu artistul Ștefan Bănică Jr.

Citeste si: Lavinia Pîrva, despre agresivitatea lui Ștefan Bănică: „Este foarte greu...”

În urmă cu câteva zile, Lavinia a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de fiul său, urmată de un mesaj minunat „Minunea vieții mele este el”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Minunea vietii mele este el👼

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Artista a decis să îi ascundă chipul.

„Să vă trăiască bucuria! Cu cine seamănă blonduț minunea mică?”, „Wow!Blond?”, „În sfârșit! o poză cu minunea! Să vă trăiască!”, „Nu ni-l arăți și nouă pe prințul tău?! Tot așa de frumos este ca mama lui?”, „Îngeraș frumos”, „Sa crească mare și sănătos și să vă bucure sufletele!” au comentat unii dintre urmaritorii Laviniei.

Lavinia Pîrva, mesaj emoționant de ziua micuțului Alexandru

De ziua micuțului, Lavinia Pârva a postat un mesaj emoționant, care i-a înduioșat pe fanii săi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lavinia Pîrva, prima imagine cu bebelușul său
Lavinia Pîrva, prima imagine cu bebelușul său

Citeste si: Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile estetice: „La indicațiile specialistului, am făcut o remodelare...”

Citeste si: Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile estetice: „La indicațiile specialistului, am făcut o remodelare...”

„Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur,mult mai viu și mai autentic.Viata acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viața alt sens.

Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dințișori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou.A dor serile cu tine,ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a scris Lavinia pe rețelele de socializare.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Monica Tatoiu, despre generațiile tinere din ziua de azi și cum reușește ea să își păstreze emoțiile. „Nu știu câți dintre copii au timp să trăiască. Eu iau viața cu lingurița.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies