Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Junior, pusă într-o situație dificilă. A împărtășit totul cu internauții.

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Junior, pusă într-o situație dificilă. A împărtășit totul cu internauții.
Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Junior, pusă într-o situație dificilă. A împărtășit totul cu internauții.

Seara trecută, Lavinia Pîrva a fost pusă într-o situație foarte delicată, iar apropiații și fanii i-au fost alături și i-au trimis sute de mesaje de susținere.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a postat pe Instagram mesajul disperat și a cerut inclusiv ajutorul specialiștilor. Aceasta nu este, însă, singura vedetă care a fost nevoită să trăiască astfel de clipe de groază, foarte multe celebrități, atât din țară cât și internaționale, au trăit același lucru pe pielea lor.

Lavinia Pîrva, la un pas să-și piardă contul de Instagram. A cerut ajutorul specialiștilor!

Focoasa brunetă a căzut pradă hackerilor și și-a dat seama că i-au spart contul de Instagram.

Seara trecută, protagonista noastră a postat o poză pe Instagram, fotografie pe care era scris foarte clar următorul mesaj: “Profilul mi-a fost hack-uit! Vă rog să nu răspundeți la mesaje ce implică solicitarea datelor dumneavoastră personale! Nu le solicit eu!”

Citeste si: Lavinia Pîrva, prinsă de paparazzi la cumpărături! Cum arată soția lui Bănică Junior la aproape două luni de când a născut

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La scurt timp după ce a postat mesajul precedent, artista a revenit cu modificări și i-a informat pe cei care se preocupau de drama prin care a trecut că a rezolvat situația și că ea este, din nou, cea care se ocupă de contul de Instagram, cea care postează și cea cu care fanii discută.

Citeste si: Lavinia Pîrva, adevărul despre operațiile estetice: „La indicațiile specialistului, am făcut o remodelare...”

"Datorită ajutorului primit primit din partea specialiștilor, am reușit să îmi recuperez contul, acum fiind securizat. Acum putem comunica în siguranță!”, a consemnat îndrăgita artistă pe rețeaua de socializare.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Junior- căsătorie departe de ochii publicului

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior- unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton- s-au căsătorit atât civil, cât și religios în vara anului 2017 (deși formează un cuplu de mai mult timp).

Cununia a avut loc pe meleaguri românești, în timp ce nunta și petrecerea au avut loc în Bulgaria. Cei doi au devenit părinți de curând. Bruneta a născut pe 16 mai 2019, iar cei doi și-au botezat fiul Alexandru Bănică.

Citeste si: Surprinzător! Cum se înțelege mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva

Cântărețul mai are doi copii din mariajele anterioare- pe Violeta, rezultată în urma căsniciei cu Andreea Marin și pe Radu, împreună cu fosta lui iubită, Camelia Constantinescu.

Semnele indică faptul că Ștefan Bănică Jr. este un tată bun deoarece anul acesta, în cadrul concertelor susținute de faimosul cântăreț la Sala Palatului, a fost prezent și l-a acompaniat vocal chiar fiul său.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Surprinzător! Cum se înțelege mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies