Surprinzător! Cum se înțelege mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva

Surprinzător! Cum se înțelege mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva
Surprinzător! Cum se înțelege mama lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva

Cum au fost văzute cele două.

Prezenţă rară în mediul public, mama lui Ştefan Bănică Jr. este o femeie distinsă discretă şi bonomă. Sanda Liteanu s-a înțeles extrem de bine cu toate femeile cu care fiul său a avut relații serioase. De altfel, în ziua în care Ștefan Bănică și Andreea Marin au anunțat că divorțează, Sanda Liteanu a plecat cu ei în vacanță, semn că relația a fost una extrem de specială.

La doi ani de la căsătoria lui Ștefan Bănică cu Lavinia Pîrva, toată lumea s-a întrebat ce relație are artista cu soacra sa.

Citeste si: Lavinia Pîrva avea în primăvară cu 20 kg în plus! După ce a născut, a slăbit enorm! Acum îmbracă haine sport

Citeste si: Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Lavinia Pîrva o copiază din nou pe Andreea Marin? Ce a făcut soția lui Bănică jr. la ”Cerbul de aur” de i-a contrariat pe mulți

Ei bine, Lavinia Pîrva și mama lui Ștefan Bănică au o relație foarte bună și se înțeleg de minune. Cele două au fost surprinse de nenumărate ori împreună, fie că erau cu micuțul Alexandru, fie că ieșeau la cumpărături.

Cum se înțelege Ștefan Bănică cu Violeta

Ștefan Bănică a dezvăluit că cei trei copii sunt cei mai importanți, chiar dacă nu iese la TV să vorbească despre ei.

Deși Violeta, fiica lui, locuiește cu Andreea Marin, artistul se preocupă de ea, de educația ei, chiar petrec împreună mult timp.

Copiii sunt prioritatea mea indiferent ce se întâmplă cu viaţa mea.

Faptul că nu apar la televizor cu ce fac eu alături de copiii mei, cum îmi petrec timpul cu ei, ce cadouri le fac nu înseamnă că nu sunt un tată bun”, a declarat Ștefan Bănică, într-o emisiune tv.

„Eu petrec foarte mult timp cu fiica mea. De Sfânta Ana, Violeta a stat cu mine toată ziua, iar la ziua ei am fost prezent.

Cred ca Andreea a omis să spună că eu am stat cu fiica mea de ziua ei. Fetiţa mea trebuie să se simtă bine şi fetiţa mea ştie de ce eu nu am mai mers şi la mall. Violeta vine la mine permanent”, a mai dezvăluit Ştefan Bănică.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Prima fotografie oficială cu băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies