Leo de la Strehaia îl face praf pe iubitul bătăuș al Danielei Crudu: ”Un huligan, ea nu merită așa ceva” | EXCLUSIV

Leo de la Strehaia îl face praf pe iubitul bătăuș al Danielei Crudu: ”Un huligan, ea nu merită așa ceva” | EXCLUSIV
Leo de la Strehaia îl face praf pe iubitul bătăuș al Danielei Crudu: ”Un huligan, ea nu merită așa ceva” | EXCLUSIV

Leo de la Strehaia pare să fie extrem de revoltat după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei, un croat misterios, și a ajuns la Urgențele de la Spitalul Universitar într-o stare deplorabilă.

Relația dintre Leo de la Strehaia și Daniela Crudu este una cu multă istorie savuroasă în spate: ea și-a pierdut primul job din cauza lui, iar el a rămas cu buzele umflate după ce i-a plătit 10.000 de euro pentru servicii care nu au avut loc.

Citeste si: Ce s-a întâmplat în restaurantul în care a petrecut Daniela Crudu! Imaginile de dinaintea bătăii sălbatice pe care a încasat-o VIDEO

Citeste si: Daniela Crudu a fost mutilată! Bătaia primită îi va lăsa urme pe viață

Cu toate acestea, Leo de la Strehaia este revoltat de ceea ce s-a întâmplat în dimineața zilei de duminică, atunci când Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei. ”Ăla e un huligan, Daniela Crudu nu merita așa ceva. Păi, să ne înțelegem: eu i-am dat 10.000

de euro și tot nu am bătut-o, deși mi-a tras țeapă. Dar eu nu sunt o brută, eu nu bat femeile, mi se pare penibil ca un bărbat să bată o femeie, indiferent de i-ar fi făcut. Faci scandal, te cerți, dar nu o bați”, ne-a spus, înecându-se de revoltă, Leo de la Strehaia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mai mult decât atât, Leo de la Strehaia este convins că Daniela Crudu ar merita un bărbat adevărat. ”Daniela Crudu este o fată, pe cât de frumoasă, pe atât de simpatică. Ea merită un bărbat care să o răsfețe, să o țină ca pe o prințesă, nu unul care să o bată. E de neiertat ce i-a făcut el, Daniela Crudu are nevoie de un iubit care să îi pună pe tavă orice și-ar putea ea dori, nu să îi rupă nasul cu pumnii”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

 

 

Daniela Crudu, bătută din gelozie

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevărat că este vânătă, este umflată la față, că nasul i-a fost afectat și o mai supără, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adică, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, să vedem ce se va face, probabil va fi și operată de domnul Vitalie, medicul ei. Dar asta vom vedea, aici trebuie să vorbească medicii, nu mă pricep eu”, ne-a spus, în exclusivitate, Ana, sora victimei furiei iubitului, Daniela Crudu.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu, totul a pornit din motive greu de explicat. ” Nici noi nu înțelegem de ce a bătut-o pe Daniela. Ca de obicei, a pornit dintr-o ceartă aiurea, dar pe un fond de gelozie, cu băutură, lucrurile s-au petrecut cum s-au petrecut. Are ordin de restricție acum, să sperăm că lucrurile se vor alșeza. Daniela este, acum, mai bine și la nivel psihic, dar tot este șocată de ceea ce s-a petrecut”, ne-a mai spus Ana, sora Danielei Crudu.

Daniela Crudu a ajuns la Urgențe

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un incident șocant a zguduit lumea bună a Capitalei, Daniela Crudu fiind victima unui eveniment înfiorător. Mai exact, Daniela Crudu a ajuns la Urgente, la Spitalul Universitar din Capitală, desfigurată în urma unei agresiuni. Cu mâinile și picioarele făcute praf, bătută cu sălbăticie, Daniela Crudu a ajuns, de Urgență, la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală, vedeta fiind, fără îndoială, agresată în timpul nopții. Culmea, ea fusese, până să ajungă la Urgențe, la un eveniment într-un restaurant de lux din București, alături de cea mai bună prietenă ale sale, Mădălina Pamfile. Acolo, Daniela Crudu, conform postările ei de pe Instagram, a avut parte de o seară cât se poate de plăcută, cu muzică și dans.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum ii place Danielei Crudu să facă sex: „Am folosit cătușe destul de des”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies