Leo de la Strehaia vrea să o salveze pe Loredana Chivu! Îi face cadou încă o mașină! Una de 100.000 de euro

Leo de la Strehaia vrea să o salveze pe Loredana Chivu! Îi face cadou încă o mașină! Una de 100.000 de euro
Leo de la Strehaia vrea să o salveze pe Loredana Chivu! Îi face cadou încă o mașină! Una de 100.000 de euro

Leo de la Strehaia are, de ani buni, o pasiune fierbinte – care l-a și costat enorm – pentru una dintre cele mai atrăgătoare bombe blonde ale showbiz-ului românesc: Loredana Chivu.

Problemele pe care le are acum Loredana Chivu, după ce i-a fost incendiată mașina într-un atac în stil mafiot l-au făcut pe Leo de la Strehaia să reacționeze imediat și, mai mult chiar, să îi facă blondei o propunere greu de refuzat.

Citeste si: Cum mai arată Anca de la Strehaia! Fosta nevastă a lui Leo de la Strehaia nu a vrut să se împace cu ”Prințul Țiganilor” Exclusiv

 

”Știu că între mine și Loredana Chivu au tot fost certuri din cauza mașinii pe care i-am cumpărat-o în trecut, iar ea nu i-a respectat, la acea vreme, partea din învoială. Oricum, eu am iertat-o și o plac la fel de mult. De aia și vreau să îi fac o propunere serioasă de această dată”, ne-a spus, în exclusivitate, Leo de la Strehaia.

Iar propunerea pare să fie una tentantă: o mașină de lux pentru o perioadă petrecută împreună. ”Mie îmi place foarte mult de Loredana Chivu și aș vrea să fie nevasta mea. Dacă vine, stă o lună, două, cu mine la Strehaia, are grijă de mine, vede cum trăim noi aici, îi cumpăr o mașină de lux. Îi iau un Aston Martin de peste 100.000 de euro.

Cine știe, poate dacă stă cu mine, la Strehaia, o să îi placă suficient și ne luăm”, ne-a spus, în exclusivitate, Leo de la Strehaia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Evident, ne-a explicat Leo de la Strehaia, și în cazul în care Loredana Chivu nu se va îndrăgosti de el și de traiul lui din Strehaia, mașina va rămâne la ea.

”Vom face un contract clar, eu îi dau mașina cu niște condiții. Ea petrece cu mine o perioadă stabilită și apoi abia o primește, nu voi face ca data trecută, nu voi face cadoul înainte pentru ca să om pățesc. Am iertat-o, e feblețea mea, o consider cea mai sexy din showbiz, dar asta nu înseană să îmi repet greșelile”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

 

Leo de la Strehaia, refuzat de Anca, prima nevastă, în plin divorț de Dana Criminala

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit cu mama, cu Patroana, și cu sora mea, și am decis însă să merg mai departe și să fac un castiong pentru o femeie care să fie nevasta mea.

Așa că, pe canalul meu oficial de youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, ne-a spus, trist, Leo de la Strehaia.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a şocat pe toată lumea acum doi ani după ce şi-a pus silicoane, şi-a mărit buzele, şi-a schimbat look-ul, chiar a dat jos şi straiele ţigăneşti, toate acestea pentru a-i atrage atenţia lui Leo. ”Arată bine silicoanele, dar eu nu port bluze decoltate, nu stau eu cu sânii pe afară, mi-e rușine. Eu sunt femeie serioasă, nici fustă scurtă nu port”, i-a spus Anca unei apropiate, la acea vreme.

Citeste si: Leo de la Strehaia îl face praf pe iubitul bătăuș al Danielei Crudu: ”Un huligan, ea nu merită așa ceva”| EXCLUSIV

Cu toate acestea, eforturile ei au fost în cele din urmă în zadar, fiindcă Leo de la Strehaia tot a ajuns în braţele Danei Criminala. Relaţia dintre Leo de la Strehaia şi Dana Criminală a fost, încă de când s-a aflat că sunt împreună, una extrem de controversată, bruneta fiind, de fapt, mama Renatei, iubita “Prinţului Ţiganilor” din acea vreme. Cu toate acestea, Leo de la Strehaia şi Dana Criminală, în ciuda certurilor şi deselor despărţiri şi împăcări, au trecut peste toate tabu-urile sociale şi au rămas împreună, iar acum, pare-se, și-a făcut loc între ei și Anca de la Strehaia.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies