Leonard Miron face mărturisiri despre relația cu iubitul Miguel. “Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să anulăm tot.”

Leonard Miron face mărturisiri despre relația cu iubitul Miguel. “Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să anulăm tot.”
Leonard Miron face mărturisiri despre relația cu iubitul Miguel

Leonard Miron și Miguel Gonzales de la Fuente, iubitul lui, au împlinit în această lună 22 de ani de relație.

Leonard Miron, fost prezentator de radio și televiziune român, a făcut declarații cu privire la câteva decizii din viața de cuplu, după ce și-au dat seama că el și iubitul său nu mai petrec la fel de mult timp unul cu celălalt.

Leonard Miron, despre relația lui cu partenerul de viață

Într-un interviu, Leonard Miron nu s-a ascuns și a recunoscut faptul că el împreună cu partenerul de viață au uitat de aniversarea lor de 22 de ani, așa că au decis să ia câteva măsuri.

Acesta a povestit despre faptul că se afla la un restaurant cu Miguel, când dintr-odată, în urma unei discuții despre planurile pentru săptămâna ce urma, au realizat faptul că fix în acea seară era aniversarea lor de 22 de ani ca și cuplu. Acest lucru s-a întâmplat datorită faptului că cei doi au fost prinși în anumite proiecte, fiind extrem de ocupați, așadar, au decis ca în cele din urmă să anuleze planurile până la sfârșitul anului, și să petreacă mai mult timp unul în compania celuilalt.

Citeste si: Leonard Miron, cu ochii în lacrimi! "După ce mama s-a prăpădit, un ziar a scris: "Este pedeapsa Lui Dumnezeu că este homosexual!”

Leonard Miron face mărturisiri despre relația cu iubitul Miguel[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Leonard Miron are cancer pancreatic. Cum arată acum şi ce spune despre boala care îl macină: "Mă doare"

„Ne-am decis să schimbăm puțin felul în care eu și Miguel ne petrecem timpul liber. Eram în Madrid acum aproape o lună, luam masa într-un restaurant și discutam ce aveam noi de făcut săptămâna viitoare. Am zis aoleu, când e aniversarea noastră și amândoi am avut așa un moment de tăcere și am realizat că amândoi am uitat că în acea seară era aniversarea a 22 de ani de când suntem împreună.

Într-un cuplu, când unul dintre parteneri uită, e o dramă, dar când amândoi uită, este sfârșitul lumii. Ne-am dat noi seama că suntem prea prinși cu slujbele noastre, cu organizatul petrecerilor, cu tot felul de chestii sociale pentru prieteni încât nu mai avem timp să ne petrecem timp unul cu celălalt (…) Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să anulăm tot ceea ce ne propusesem să facem și de fiecare dată când suntem liberi să ne petrecem timpul doar noi doi”, a
declarat Leonard Miron.

Cei doi au sărbătorit până acum pe vase de croazieră, alături de prietenii acestora. Leonard Miron și iubitul său locuiesc împreună în Spania, și au declarat că se bucură mult de viața de cuplu.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Conchita De România, dezvăluiri șocante despre relațiile cu artiștii din România: „S-ar da foarte multe divorțuri”

Leonard Miron face mărturisiri despre relația cu iubitul Miguel[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce înseamnă pansexual și cu ce diferă față de celelalte orientări sexuale



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Leonard Miron are cancer pancreatic. Cum arată acum şi ce spune despre boala care îl macină: "Mă doare"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies