Liderul spiritual Sadhuru vine la București pe 21 aprilie 2022, într-un tur mondial pentru salvarea solului

Liderul spiritual Sadhuru vine la București pe 21 aprilie 2022, într-un tur mondial pentru salvarea solului
Liderul spiritual Sadhuru vine la București pe 21 aprilie 2022, într-un tur mondial pentru salvarea solului

Sadhuru călătorește 30000 de kilometri cu motocicleta, într-un tur mondial care își propune salvarea solului deja degradat.

Mișcarea Salvează Solul ajunge și în România, unde va avea loc un eveniment public la Arenele Romane, în București, pe data de 21 aprilie 2022, de la 18:00-20:00 ora locală. În cadrul acestui eveniment, Sadhguru, un cunoscut vizionar și lider spiritual de renume mondial, precum și celebrități din România vor prezenta și discuta despre criza globală a solului.

Sadhuru începe o călătorie pentru a salva solul planetei și pentru a inspira schimbarea la nivel mondial și se îmbarcă într-o călătorie de 30.000 km cu motocicleta prin Europa, Orientul Mijlociu și India, într-un efort epic de a inspira schimbarea și de a crește conștientizarea globală cu privire la problemele solului.

De-a lungul călătoriei, Sadhuru va informa publicul, precum și întreprinderile, politicienii, celebritățile și organizațiile caritabile cu privire la modul în care se poate reface solul și va solicita schimbarea urgentă a politicilor în vederea protejării și refacerii sănătății solului.



Pentru că 52% din solul mondial este deja degradat și este nevoie de o schimbare urgentă, liderul spiritual de renume mondial își propune să mobilizeze 3.5 miliarde de oameni, adică peste 60% din populația cu drept de vot a lumii pentru a face din problemele ecologice o prioritate electorală în întreaga lume.


Călătoria lui Sadhuru, considerat cel mai urmărit Yoghin din lume, a început pe data de 21 martie în emblematica Parliament Square din Londra și va dura 100 de zile.

 

Într-o încercare urgentă de a inversa și de a opri degradarea solului în întreaga lume, Sadhguru a prezentat „Salvează Solul” – o mișcare globală fără precedent pentru a salva solul planetei de la degradarea catastrofică ce amenință sistemele alimentare pentru întreaga umanitate, precum și nenumărate specii de pe toate continentele.

Evenimentul de la Arenele Romane din 21 aprilie va conține:

- Performance muzical - Un moment muzical în deschidere pentru care au confirmat Damian Draghici & Cristina Stroe, Smiley și Grigore Leșe.

- Prezentare despre scopul Conscious Planet și al mișcării Salvează Solul - Sadhguru se va adresa publicului prezent.

- Întrebări din Public;

- Photo opp de pe scena cu Sadhguru, MC și public;

- Save Soil Song & dance și moment artistic cu Sounds of Isha (band-ul oficial al campaniei).

Evenimentul este gratuit. Înregistrarea este necesară pe site-ul: https://events.savesoil.cc/.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce semnifică florile din buchetul de mireasă al Lorei. Artista a publicat imagini de senzație de la evenimentul special

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

Vită în sos servită cu orez. Combinația de arome îi va încânta, cu siguranță, pe toți!

INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies