Lidia Buble, dezamăgită de viața la București! Ce a învățat artista după o serie de traume și dezamăgiri? „Eu am crezut că toată lumea e așa sinceră și bună.”

Lidia Buble, dezamăgită de viața la București! Ce a învățat artista după o serie de traume și dezamăgiri? „Eu am crezut că toată lumea e așa sinceră și bună.”
Lidia Buble, dezamăgită de viața la București! Ce a învățat artista după o serie de traume și dezamăgiri? „Eu am crezut că toată lumea e așa sinceră și bună.”

Lidia Buble a vorbit despre lecțiile de viață pe care le-a învățat odată cu venirea sa la București.

Lidia Buble s-a născut la Deva, într-o familie numeroasă, tradițională, în care valorile religioase au fost bine implementate, tatăl său fiind pastor. Astfel, artista a fost încă din copilărie crescută cu valori care exprimau bunătate necondiționată. Din păcate, însă, odată cu venirea sa la București, artista a fost nevoită să se adapteze la un nou stil de viață, fiind dezamăgită de oamenii cu care a luat contact.

Lidia Buble, dezamăgită de oamenii din jurul său

Citește și: „Nici nu pot să vorbesc. Numai când zic de cuvântul mami, nu pot.” Lidia Buble, în lacrimi pe Instagram, cu gândul la mama sa

Lidia Buble, dezamăgită de viața la București! Ce a învățat artista după o serie de traume și dezamăgiri
Lidia Buble[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Mâncam câte doi biscuiți de foame. Era mâncarea mea pentru toată ziua.” Lidia Buble, confesiuni emoționante despre venirea în București

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului „Cafea cu visuri”, Lidia Buble a vorbit despre cât de mult a afectat-o răutatea celor din jur și care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o.

De când am venit la București, eu am crezut că toată lumea e așa sinceră și bună și toată lumea este cum am fost eu obișnuită acasă. Le ofeream foarte ușor încrederea mea, adică nu-i lăsam să mi-o câștige.

Am învățat să nu mai fac acest lucru. Adică, acum trebuie să lupți ca să-mi câștigi încrederea. Asta a fost cea mai mare lecție de viață, pentru că de aici s-au tras și cele mai mari traume pe care le-am avut și cele mai mari dezamăgiri .”, a povestit Lidia Buble.

Lidia Buble visează să aibă 3 copii

Lidia Buble, dezamăgită de viața la București! Ce a învățat artista după o serie de traume și dezamăgiri
Lidia Buble[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Din punct de vedere profesional, Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară, bucurându-se de un succes considerabil pe acest plan. Atunci când vine vorba de viața personală, Lidia Buble își dorește ca peste 10 ani să aibă deja familia sa, visându-se mama a trei băieți.

Peste 10 ani, ce-mi doresc așa și mi-aș dori să se întâmple în viața mea, să am 3 băieți.

Este unul dintre visurile mele. Vreau să am 3 băieți. Nu mă întreba de ce, că nu știu să-ți spun. De mică, de fiecare dată când mă întreba lumea câți copii vreau să am, că vin dintr-o familie numeroasă, eu mereu spuneam că 3. Mie îmi sunt suficienți 3 și să fie băieți. Mi-aș dori să am 3 copii, 3 băieți. Mă visez tot pe scenă, bucurând sufletele oamenilor și sănătoși să fim, pentru că în rest le facem pe toate.
Și să călătoresc cât mai mult, pentru că îmi place să fac acest lucru.
”, a declarat Lidia Buble pentru sursa mai sus menționată.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Damian Drăghici, lecție impresionantă de viață! Artistul a vorbit despre momentele grele din viața sa! „Momentele grele sunt cele care te învață lucruri incredibile.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies