Lidia Buble și-a părăsit iubitul manechin pentru Răzvan Simion! Cu el s-a iubit cântăreața

Lidia Buble și-a părăsit iubitul manechin pentru Răzvan Simion! Cu el s-a iubit cântăreața
Lidia Buble și-a părăsit iubitul manechin pentru Răzvan Simion! Cu el s-a iubit cântăreața

Înainte să se cupleze cu Răzvan Simion, Lidia Buble s-a iubit cu un manechin.

În 2014, înainte să se afle de relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, artista a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața ei sentimentală. S-a aflat însă că pentru Răzvan Simion, se pare că Lidia Buble s-a despărțit de iubitul său, un tânăr model, pe nume Radu.

Radu, un tânăr antrenor de fitness și manechin în același timp, era cunoscut în lumea vedetelor. A fost model pentru cunoscute branduri vestimentare de la noi, a jucat în perioada aceea și în videoclipurile unor artiști precum Elena Gheorghe sau trupa Heaven.

Citeste si: Lidia Buble, cu ochii în lacrimi, după despărțirea de Răzvan Simion: „Doamne, pot eu, oare, s-o iau de la început?”

Lidia Buble l-a cunoscut pe Radu, fostul ei iubit, în sala de fitness

Însă, în sala de fitness, acolo unde petrecea multe ore, se pare că a cunoscut-o și pe Lidia Buble.

Tânăra cântăreață avea abonament chiar la sala unde lucra atunci Radu.

Citeste si: Scandalos! Ce i-a propus Lidia Buble lui Răzvan Simion pe vremea când acesta era căsătorit cu Diana? „A marcat decisiv. I-a trimis cheia de la...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Idila dintre ei s-a terminat repede, după ce Lidia Buble l-a cunoscut pe Răzvan Simion.

Au urmat câțiva ani de iubire între Lidia Buble și Răzvan Simion, și mulți credeau că totul se va încheia cu o căsătorie. Numai că, recent, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, iar cale de împăcare pare că nu mai e între ei.

Citeste si: Lidia Buble, cu ochii în lacrimi, după despărțirea de Răzvan Simion: „Doamne, pot eu, oare, s-o iau de la început?”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Prima reacție a Lidiei Buble, după despărțirea de Răzvan Simion: „Cum îți așterni, așa dormi”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

Răzvan a fost cel care a pus piciorul în prag și a vorbit despre ruptura dintre el și artistă, asta după ce apăruse deja informația în presă că nu mai sunt ămpreună.. Acesta a postat un mesaj emoționant de despărțire pe pagina lui de Instagram, mesaj pe care l-a șters ulterior. 

Pasajul pe care l-a șters este: ”Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine.

Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”.

Lidia Buble nu a făcut nicio declarație, până acum, în ceea ce privește separarea de fostul partener.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies