Lidia Fecioru. Dacă ești în căutarea unei relații serioase, iată trei tipuri de bărbați de care trebuie să fugi

Lidia Fecioru. Dacă ești în căutarea unei relații serioase, iată trei tipuri de bărbați de care trebuie să fugi
Lidia Fecioru. Dacă ești în căutarea unei relații serioase, iată trei tipuri de bărbați de care trebuie să fugi

Lidia Fecioru a prezentat la "Adevăruri ascunse" care sunt cele trei tipuri de bărbați de care trebuie să fugi dacă ești în căutarea unei relații serioase.

"Dacă ne dorim o relație serioasă, niciodată un bărbat care nu îți propune să te întâlnești cu el față în față nu va fi de încredere. Oamenii se cunosc pe internet și când să se întâlnească sunt plictisiți unul de celălalt.

Citeste si: La trei luni după nașterea tripleților au vrut să facă sex, așa că au închiriat o cameră de hotel. Ce li s-a întâmplat acolo este cutremurător

Aceștia în primul rând nu au curaj și să gândesc doar la problemele lor.(...) Apoi, de evitat și sunt bărbații imaturi. Sunt cei care se lasă greu manipulați și nu îi convingi prea ușor să facă ce vrei tu. Orice discuție serioasă ei o duc în derizoriu și nu știu să te respecte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, SÂMBĂTĂ 1 IUNIE 2019. Luna în Taur crește romantismul. Vezi pentru ce zodii

Și mai există o parte de bărbați care se concentreaază doar asupra muncii lor", a explicat Lidia Fecioru.

sursa: antena3.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 1-7 iunie 2019. Zile negre pentru Tauri, sentimente intense pentru Raci

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies