Vedeta trăiește clipe cumplite.
Cunoscuta bioenergoterapeută Lidia Fecioru este în doliu. După o lungă suferință, sora vedetei a murit.
Anunțul a fost făcută chiar de partenera de platou a lui Mihai Vorocphievici. Sora sa, Maria, a murit și a lăsat multă durere în urma sa.
„Frumoasa mea soră. Te rog să mă ierți că am ajuns târziu la tine, nu am mai putut face nimic să te conving să mai rămâi în viață! Ne-ai fost soră și mamă! Eu promit că voi fi la straja sufletului tău.
Cele două au avut o relație foarte apropiată, însă în ultima vreme femeia nu s-a simțit bine, așa că a avut nevoie de ajutor specializat din Italia.
Din nefericire, medicii nu au mai reușit să o ajute.
Citeste si: O cunoscută prezentatoare de știri a murit!
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Fostul soț al lui Brigitte Pastramă are probleme grave de sănătate! A plecat în Ucraina la tratament
De ce problemă gravă a scăpat Lidia Fecioru consumând ceai de ceapă: „Se poate bea un pahar dimineața și unul seara”
Lidia Fecioru a scăpat de o problemă gravă după ce consumat ceai de ceapă.
Cojile de ceapă ne pot salva organismul în fața afecțiunilor.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit rețeta de ceai din coajă de ceapă care ține în frâu bolile și cum se prepară acesta în casă.„ Coaja de ceapă și coaja de usturoi conțin vitamina P, care este de fapt foarte bună pentru ateroscleroză.
Ceaiul din aceste coji e bun pentru circulația periferică, pentru hipertensiune. Este un imunostimulator foarte bun. Acest ceai e foarte bun în perioada în care faci chimioterapie, pentru că inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.
Plus că dezintoxică foarte bine sodiul din corp, urmările chimioterapiei, a natriului care sunt foarte nocive.
E foarte bun pentru tot ce înseamnă tractul urinar, dar îndeosebi pentru circulația periferică, pentru tot ce ține de corp și mușchii cardiaci.
Orice om poate să bea ceai din frunze de ceapă și foi de usturoi. Nu frunză, coaja. Coaja uscată. Iei o boabă, știi cum se spune, o boabă înseamnă că iei cu trei degete.
Nu trebuie să o păstrăm 100 de ani, un piculeț. Se fărâmițează ceapa cu usturoiul și se adaugă într-un pahar cu apă.
Se poate bea un pahar dimineața și un pahar seara. Coaja de ceapă protejează ceapa din interior. Nu o lasă să germineze, să încolțească. Abia când începe coaja usturoiului să încolțească, pune în pericol leguma din interior”, a declarat Lidia Fecioru în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.