Ligi de la Puterea dragostei, desființată de fani: „Zici că ești prinsă de pe ape”

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei

Cum a apărut concurenta de la Puterea dragostei.

Revenirea în casa Puterea dragostei a lui Ligi le-a lăsat un gust amar multor fani ai emisiunii. Concurenta, considerată una dintre cele mai controversate concurente care au trecut prin casa Puterea dragostei, a reușit încă din primele zile să se implice în mai multe scandaluri uriașe. S-a sărutat cu Jador în fața Ellei, iar apoi a avut certuri aprinse cu Phillip și cu Ella, după ce Phillip a complimentat-o în bazar pe Ella.

De câteva zile, Ligi s-a despărţit de Philip, iar aparițiile concurentei sunt din ce în ce mai îndrăznețe.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” aruncă în aer relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Ce spune despre ei doi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Imagine incendiară cu Nelson Mondialu' și Andreea Pirui: „Cât e de mândră în brațele lui...”

Citeste si: Revenire-surpriza ASTAZI, la "Puterea dragostei"! O fosta concurenta arunca in aer relatia dintre Philip si Ligi! "Daca inima ta era in alta parte, baiatule, nu imi dadeai mesaje!" Afla cum va reactiona Ligi, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:0

Ligi și-a scos la înaintare bustul operat

Ligi a postat pe pagina sa de socializare o imagine în care poartă un costum roz, extrem de sexy. Fiind o împătimită a sportului, Ligi se poate lăuda cu un corp bine definit, iar comentariile nu au întârziat să apară. Pe lângă complimentele pe care le-a primit, au fost și persoane care au certat-o pe Ligi că s-a îmbrăcat astfel:

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei

„Zici ca ești prinsă de pe ape🤦🏻‍♀️/ Sincer nu-mi place te credeam o doamne mai rafinată este costumația de pitipoanca/ Arati ieftin:))) doamno/ Ma irita vocea ei 🤯🤮... Nu o suport pe fiinta asta”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor care nu au apreciat această apariție atât de îndrăzneață și și-ar fi dorit să o vadă mai cuminte pe Ligi.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Imagine incendiară cu Nelson Mondialu' și Andreea Pirui: „Cât e de mândră în brațele lui...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies