Ligi de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! Philip a rămas şocat când le-a văzut şi de aceea s-ar fi despărţit de frumoasa blondă!

Ligi de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! Philip a rămas şocat când le-a văzut şi de aceea s-ar fi despărţit de frumoasa blondă!
Ligi de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! Philip a rămas şocat când le-a văzut şi de aceea s-ar fi despărţit de frumoasa blondă!

Ligi de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! Philip a rămas şocat când le-a văzut şi de aceea s-ar fi despărţit de frumoasa blondă!

Ligi de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai sexy şi controversate concurente din casă. Aceasta s-a remarcat graţie ţinutelor extrem de provocatoare şi a fost deseori atacată din pricina operaţiilor estetice pe care şi le-a făcut înainte, dar şi după apariţia la emisiune. În ciuda răutăţilor însă, protagonista noastră este o urmaşă a Evei după care bărbaţii nu au cum să nu se uite...Aceasta nu a avut însă ochi decât pentru Philip, cu care a avut o relaţie de scurtă durată.

Ligi de la Puterea Dragostei, poze compromiţătoare! "Berna e mult mai drăguţă şi cuminte"

Tânărul formează acum un cuplu cu Berna, de care se pare că îi plăcea foarte mult şi în perioada când era cu Ligi. Surse din casă spun că Philip s-ar fi îndepărtat de fosta lui iubită după ce ar fi auzit zvonuri conform cărora blonda ar avea câţiva prieteni mai apropiaţi de sex masculin, în afara casei, dar şi după ce ar fi văzut nişte poze compromiţătoare cu Ligi.

Se pare că imaginile care l-au descurajat pe Philip sunt cele care au intrat şi în posesia noastră în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Ligi şi Andreea Pirui, apariţii uluitoare la Puterea Dragostei! Uite cum s-au îmbrăcat!

" Nu te mai vrea Philip, că eşti uşuratică. Berna e mult mai drăguţă şi cuminte", i-a scris o femeie lui Ligi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În urmă cu puţin timp, concurenta de la Puterea Dragostei a explicat de ce nu mai formează o pereche cu Philip.

Asa e, a fost urat ce am facut dar aceasta Mariana provoaca pe toata lumea, ba mai mult nu cred ca a existat concurent in acea casa ca sa nu sara la Mariana....Ba

mai mult Mariana m-a denigrat inca din prima zi si asa a tinut-o pana am fost eliminata....iar apoi cand m-am intors am uitat de toate rautatile lor si am decis sa fiu cat mai draguta cu toate fetele dar din pacate in acea casa cu cat ai mai mult bun simt si ierti cu atat mai mult isi permit sa te jigneasca si sa arunce acuzatii idioate si nefondate.

.....Nu am cautat sa ma justific in fata lui Catalin ca nu am de ce dar nici sa am dusmanie cu toata lumea din casa tocmai din acest motiv am incercat sa ii explic fapta lui intr-un alt mod ....Iar legat de Philip am ales sa ma retrag ca e cel mai bine pentru mine!

Citeste si: Acuzatii extrem de dure la adresa Biancai, gesturi violente din partea unui baiat! Nu rata editia Puterea dragostei de maine, 1 martie 2020, incepand cu ora 16:00 si de la 19:00

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Nu caut scuze dar as vrea sa intelegeti ca din 8h cat noi filmam voi vedeti doar 2h drept urmare e foarte greu psihic sa rezisti zi de zi de dimineata pana seara intr-un

mediu atat de agitat si etc....Va iubesc si va multumesc ca imi sunteti alturi indiferent de situatie🙏❤️Si imi doresc din suflet sa nu va mai dezamagesc cu astfel de gesturi care nu imi aduc cinste absolut de loc😬😬🙊🙈 ”, a transmis Ligi, care a vorbit, de asemenea, și despre relația tensionată pe care o are cu Mariana.

Citeste si: Imagini incredibile cu Daiana de la "Puterea dragostei" inainte de operatiile estetice! Iata cum arata concurenta, in urma cu cativa ani!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Phillip de la Puterea dragostei, prima reacție după despărțirea de Ligi: „M-am înșelat în privința ei...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies