Limbajul corpului! Poziția în care stai spune despre tine mai multe decat credeai

Limbajul corpului! Poziția în care stai spune despre tine mai multe decat credeai
Limbajul corpului! Poziția în care stai spune despre tine mai multe decat credeai

Poziția în care stai dezvăluie foarte multe lucruri despre tine.

Observarea locului în care se așază oamenii, precum și limbajul corpului, ne poate spune cât de apropiat este un individ față de ceilalți membri ai grupului. Motivele unei persoane pot fi, de asemenea, dezvăluite prin locul în care alege să stea. Când înțelegi aceste principii-cheie legate de poziția în care stai, poți folosi în mod activ aceste cunoștințe pentru a-ți atinge propriile obiective.

Corelația dintre poziția în care stai și tipul de personalitate

În ceea ce privește relațiile intime, nu ne gândim prea mult la locul în care stăm. Majoritatea cuplurilor preferă să stea alături, deoarece reflectă o mentalitate egalitaristă și încurajează cooperarea. Persoanele care stau față în față pot părea competitive sau defensive.

Când vine vorba de birou, lucrurile pot fi mai dificile. De obicei, nu suntem atât de apropiați de colegii noștri, precum suntem de parteneri. Nu vrei să pari prea distant, dar nu vrei să intri în spațiul personal al cuiva.

Poate fi greu să atingi un echilibru, dar poți descoperi cele mai bune practici pentru tine atunci când îți alegi locul în care stai la muncă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sex in timpul alaptarii

Nu ar trebui să alegi un loc aleatoriu.

Întotdeauna să te așezi undeva cu un scop. În orice situație, este important să îți modelezi gândirea înainte de a încerca să o înveți noi abilități. Dacă ai fi persoana care prezintă ceva, ți-ai aduce aminte să pregătești prezentarea, să faci cercetarea și să îți scrii un discurs. Bineînțeles că vrei să fii pregătit și să acționezi în consecință. Foarte puțini oameni își amintesc să se întrebe ce își doresc să obțină de la o întâlnire sau eveniment înainte să se așeze.

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Vrei o casnicie fericita? Urmeaza aceste 6 ponturi dovedite stiintific

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies