Linia inimii din palma ta. Cum o recunoști și ce spune despre tine

linia vietii intrerupta
Linia inimii din palma ta

Puține persoane își urmăresc destinul din palmă. Însă știați ce spune linia inimii despre voi?

Aflați din rândurile următoare, cum puteți recunoaște mai exact linia inimii din propria palmă. În plus, descoperiți și ce poate spune aceasta despre propriul tău destin.  

 

Cum recunoști linia inimii din palma ta 

Deși majoritatea persoanelor sunt interesate de linia apei, mai mult decât oricare, se pare că palma noastră deține 4 mari linii principale, care simbolizează inima, mintea, viața, dar și destinul.

Cu toate acestea, se pare că nu toți avem aceste linii. 

În palmele noastre, s-ar găsi de fapt linia inimii, cea a capului, cea a vieții, cea a grijilor, dar și cea a destinului. 

Cu toate acestea, astăzi vom afla cum putem recunoaște mai exact linia inimii, din propria noastră palmă. Se pare că aceasta linie reprezintă o reflecție a propriilor noastre stări emoționale.

Astfel încât, cu cât este mai curbată, cu atât mai încărcată emoțional este persoana respectivă. 

Atunci când vine vorba despre locul din care pornește această linie ai nimic, se pare că este vorba chiar de la marginea palmei, de sub degetul mic, continuând fie până sub degetul mijlociu, până sub arătător, fie până în zona dintre cele două degete, în funcție de persoană. Există de asemenea nenumărate persoane, la care această linie poate avea și o direcție descendentă, mai exact, coborând în zona degetului mijlociu și intersectându-se cu liniile capului și vieții. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

linia vietii scurta
Linia inimii din palma ta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bărbații adoră aceste 3 trăsături feminine la o femeie

 

Ce spune linia inimii despre destinul tău? 

Se pare că atunci când vine vorba despre aceste linii, cea a inimii este cea care a fost prima studiată și care oferă informații cu privire la starea noastră emoțională, la relații, dar și la

potențialul nostru de dezvoltare. 

Se pare că în momentul în care linia inimii este profundă, se pare că înseamnă că deținem o profunzime emoțională foarte mare, iar în momentul în care linia este întreruptă, se pare că acest aspect relevă faptul că relațiile sunt deseori trecătoare. 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În continuare, în cazul în care linia inimii continuă până sub degetul mijlociu, se pare că acest aspect spune despre tine că ești o persoană cu multă înțelepciune, care deseori ia decizii bune pentru propria persoană și are tendința să fie un lider ambițios. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre defecte, se pare că aceste persoane pot avea o fire mai rece, fiind destul de greu de sensibilizat. 

În plus, se pare că în momentul în care linia inimii se termină între degetele mijlociu și index, se pare că faci parte din categoria persoanelor care gândește foarte mult și calculează fiecare decizie înainte de a o lua, totodată fiind și o persoană grijulie multă atenție la cei din jurul ei, deși încrederea nu este oferită multor persoane. 

De asemenea, atunci când vine vorba despre linia apei în momentul în care coboară către linia capului, se pare că acestea sunt persoanele care sunt destul de

blânde și întotdeauna vor căuta să aibă intenții bune față de tine, având o răbdare fără limite și o fire foarte afectuoasă. 

linia inimii din palma ta
Linia inimii din palma ta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ești speriată de o întâlnire? Cum să te simți mai bine la o primă întâlnire



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bărbații adoră aceste 3 trăsături feminine la o femeie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies