Lista de cumpărături pentru zi de naștere

lista de cumparaturi pentru zi de nastere
Lista de cumpărături pentru zi de naștere

Întrebarea pe care ți-o pui în fiecare an, atunci când este ziua ta de naștere, este dacă să ți-o organizezi în oraș sau acasă.

Se vor simți invitații confortabil? Decorezi casa? Ce vei servi de mâncare? Și lista poate continua. Chiar dacă este o decizie greu de făcut, casa ta reprezintă cel mai bun loc de a-ți petrece o zi de naștere.

cadouri zi de nastere

Citeste si: DESCOPERĂ: Mesaje de LA MULȚI ANI! pentru ziua de naştere (aniversară)

 

Cum organizezi o zi de naștere reușită

Odată ce ai luat o hotărâre, poți începe să adaugi câteva lucruri pe listă pentru ca petrecerea să fie una reușită. Ai la dispoziție bucătăria, unde poți pregăti diverse gustări delicioase, automat nu va mai fi nevoie să dai o sumă de bani în plus și pentru a închiria un spațiu. Este un beneficiu și că știi unde sunt toate lucrurile tale (pentru că este casa ta), iar deși poate nu este o locație foarte încăpătoare, măcar te vei bucura de prezența persoanelor care contează cu adevărat. 

În primul rând, trebuie să faci puțin spațiu în casă. Peste tot unde invitații își pot așeza consumabilele (mese, pervazuri, comode și rafturi), bine ar fi să fie gol, pentru a nu exista o aglomerație între ceea ce consumă ei și ceea ce ai tu în casă, astfel încât să simtă că nu au unde sta sau pune ceea ce consumă.

În al doilea rând, trebuie să faci puțină curățenie. De ce spun puțină? Pentru că oricum vei face o curățenie mai mare după terminarea petrecerii. Prin urmare, curăță suprafețele care știi că vor ieși în evidență și se află în camera unde se va ține petrecerea. Poți adăuga și câteva detalii pentru a înfrumuseța camera, precum lumânări parfumate sau bomboane de diferite culori și arome. 

Nu în ultimul rând, îți poți reașeza mobilierul (fotolii, scaune, taburete) din casă, astfel încât să creezi și în acest fel, mai mult spațiu în încăpere. Totodată îi va ajuta pe invitați să se cunoască între ei (dacă nu se cunosc deja), si să poată discuta liniștiți.

zi de nastere

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când plouă de ziua ta

 

Decorează casa

Trebuie să adaugi pe lista de cumpărături pentru ziua ta de naștere și câteva decorațiuni, automat și pentru petrecere, dar și pentru spațiul în care va avea loc.

Poți achiziționa câteva pleduri pufoase pe care să le așezi pe canapele sau fotolii.

Astfel, invitații vor sta confortabil și se vor relaxa imediat. Contează și fețele de masă și șervețelele. Alege-le în funcție de preferințele tale, doar este ziua ta de naștere! Poți adăuga și câteva perne decorative pe scaune sau pe canapele, tot în scopul relaxării invitaților.

Pentru ca totul să arate frumos și organizat, îți poți alege (sau nu) o culoare ca tematică a petrecerii. Astfel, poți alege șervețelele și fața de masă de o anumită culoare.

De asemenea și platoul de servire sau design-ul farfuriilor.

Asigură-te că ai în casă o lumină potrivită, pentru a nu deranja invitații, dar nici pentru a se simți că nu văd prea bine ce se află în respectivul spațiu. Poți adăuga câteva ghirlande luminoase pentru a da atmosfera de festiv.

Să nu uiți de flori și muzică! De la nicio petrecere nu trebuie să lipsească aceste două elemente. Este adevărat și faptul că fiind ziua ta de naștere, cel mai probabil de flori se vor ocupa invitații (pe lângă cadouri și diverse aranjamente). Tot ce trebuie să ai, sunt câteva vaze, pentru a putea pune imediat florile în apă. În ceea ce privește muzica, le poți cere invitaților cu ceva timp înainte de petrecere să îți trimită câteva melodii pentru ca tu să creezi un playlist pe placul tuturor.

pregatiri zi de nastere deosebite

Citeste si: CITEȘTE: Idei de cadouri de Valentine's Day

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Achiziționează mâncare și băutură

Se recomandă să te axezi mai mult pe câteva preparate precum aperitive și snacksuri, pentru că se consumă și foarte ușor, neavând nevoie de farfurii sau tacâmuri. Astfel, invitații vor putea socializa, chiar dacă degustă câteva bunătăți pregătite chiar de tine.

Poți prepara câteva sandvișuri, mezeluri feliate, câteva platouri cu brânzeturi și semipreparate. Dacă simți să îți adaugi și o notă personală, pe lângă tort, poți pregăti și un alt desert pentru ca invitații să se bucure alături de tine.

Pentru a mulțumi pe fiecare în parte, ai putea să achiziționezi diferite băuturi, precum: bere, cidru, vin, sucuri naturale, diverse ingrediente pentru cocktailuri etc.

invitatie zi de nastere

Citeste si: DESCOPERĂ: Și fetele fac cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Iată 10 cadouri inspirate pentru iubitul tău

 

Pe scurt, dacă îți dorești să ai parte de o petrecere reușită de ziua ta, trebuie să adaugi din timp pe lista de cumpărături câteva lucruri din toate cele menționate mai sus.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Idei de cadouri de Valentine's Day

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies